mandag, august 06, 2007

Det våres for valget

Det stunder mot «valg» (igjen), og det er viktigere enn noen gang å overbevise unge velgere om at de ikke må stemme, ikke må delta i historiens snedigste diktatur, at de ikke må la seg suge inn av illusjonene, bedraget og løgnene. Det eneste som bør stemmes på i denne sammenheng er sofademokratene. Sofademokratene er mitt parti og som sådan ufeilbarlig. De har vært størst lenge, men har enda et stykke igjen før de når et sant betydelig nivå, der de ikke kan ignoreres lenger.

Det blir hevdet at det er et problem for demokratiet at vi har blitt så store… og det stemmer. Men det er slett ikke noe problem når man skal finne løsninger på verdens dyptgripende urettferdighet og måter å løse opp hierarkiet, pyramidesamfunnet de andre partiene støtter så sterkt.

Demokratiet er tidenes snedigste diktatur fordi det gir folk illusjonen av medbestemmelse. Det er alt det er, en luftspeiling uten noen annen substans enn det vi gir det. Dessverre gir vi det mye, altfor mye.

Jeg vil herved gjenta oppfordringen jeg kommer med annen hvert år: Bli hjemme (eller dra til fjells). For guds skyld hold dere unna stemmelokalene. Ingenting fornuftig pågår der. De lyver for dere og humrer godt når de ser hvor lettlurt dere er.

Stem Sofademokratene, det eneste parti som er noe tess.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar