tirsdag, august 28, 2007

Enda en sleip ål vrir på seg

Det er varmt i ormehullene i disse dager. Den siste sleipe ormen som vrir på seg og spytter sin gift er Jan Håkon Pettersen i BW-Gas som mener det vil være et løftebrudd og at Norge er en kommuniststat hvis den norske stat krever inn utestående skatt fra skipsrederne.

Dette er kjente toner fra den kanten. Disse folkene har alltid ment og vil alltid mene at de har og bør ha særrettigheter. Beklageligvis er det et faktum at de har disse særrettighetene. De slipper unna med bortimot alt de foretar seg av uhyrlige handlinger, mens folk flest blir tatt og straffet for småting.

Nei, Jan Håkon, hvis den norske regjeringen for en gangs skyld nekter å spille på lag med dere bunnsopets drittsekker, dere mest avskyelige av kryp så gjør de for en gangs skyld noe riktig.

Dere truer nok en gang med å «flagge ut», med å dra fra landet hvis dere ikke får leke slik dere ønsker. Da sier jeg som Hanna Kvanmo sa en gang, under lignende omstendigheter: «La dem dra. Vi har ikke bruk for dem».

Lykke på reisen, Jan Håkon. Forhåpentligvis får du ikke absolutt alle de pengetunge koffertene dine med deg. Kanskje du til og med, for en gangs skyld må bære dem selv?

2 kommentarer:

  1. Fakta er at det er få steder disse parasittene kan ha like gode kår som nettopp i Norge...så problemet er nærmest at vi aldri blir kvitt dem!

    SvarSlett
  2. Anonym5:59 a.m.

    Du har ikke svart meg her enda:
    http://utengrenser.blogspot.com/2007/08/bergen-by-night.html

    SvarSlett