onsdag, april 01, 2009

Mer enn berettiget raseri
Demonstranter har sagt at de vil spise ansatte i City of London, blant annet, hvilket er helt greit, slevsagt, selv om ansatte på slike steder er ganske så uappetittlige.

Rasende mennesker samles i dag i Londons gater under det såkalte G20 møtet. De ser igjennom bedraget og vet godt at dette ikke dreier seg om den såkalte finanskrisen, fordi krisen er langt dypere enn som så. Raseriet retter seg mot og bør rette seg mot hele systemet som skalter og valter med folks liv som om de var dominobrikker, og som sakte men sikkert ødelegger og myrder alt liv på kloden.

Utenfor blant annet Bank of England, «en ærverdig gammel bygning», som maktens lydige nyhetsreportere gjerne kaller den, trykker tusener av mennesker på mot det massive oppbudet av politifolk. Køllene hamrer mot folks hoder og blodet spruter. Politibrutaliteten blir også som vanlig ignorert av maktens lydige og støttende fjerde statsmakt.

Demonstrantene ønsker å storme banken, ønsker å storme alle palasser, alle maktens råtne monumenter. La oss håpe de klarer det denne gangen. Mange av dem har heller ikke spist skikkelig på lang tid, så da betyr det ikke så mye at det kjøttet som havner i gryten er av en heller slett kvalitet.

3 kommentarer:

 1. Anonym9:39 p.m.

  Kan være enig i det du skriver om dem som jobber i City, mange av dem hang ut av vinduene på kontorene sine og viftet med tipundsedler mens demonstrantene, ofrene for pengekrisen, marsjerte forbi nedenfor maktpalassene.

  Ta en kikk innom bloggen min idag, jeg har samlet en god del videoklipp fra både etablerte og frie reportere.

  SvarSlett
 2. Har gjort det. Virkelig en flott samling av det som foregår.

  Finansfolkene fremstår, som vanlig, som fullstendig livsfjerne ovenfor livets sanne virkelighet.

  Det er jo veldig vanlig overalt i dag, men de tar kaka, også i så måte.

  SvarSlett
 3. De får nok sin rettferdige sjebne til slutt; svina.

  SvarSlett