onsdag, april 22, 2009

På høy tid

Det er på høy tid å stoppe å kjøpe musikk, filmer og bøker osv. De etablerte utgiverne må stoppes. Salget må ned, ganske enkelt. Etablerte utgivere må tape så mye penger at de ikke har råd til sine dyre advokater, enda dyrere pressgrupper og betydelige bestikkelser av politikere. Ikke kjøp flere filmer, ikke mer musikk eller bøker, eller gå på kino eller gjør noe som støtter bransjen.

Dette er en krig. Det har vært det lenge, men det har kanskje ikke vært like klart for alle før nylig, men nå, med de massive angrepene på fildelere, pirater og fri bevegelse på nettet og nær sagt overalt er det på høy tid å handle.

De etablerte utgiverne gir stort bare ut dritt uansett, slapp listepop som får folk til å falle i søvn enda mer. Noen ganger lurer de enkelte til å tro at de gir ut musikk, lager filmer, gir ut bøker osv, men det er bare enda et bedrag.

Nå er jo dette bare ett av mange områder i det moderne samfunnet der tyranniet råder, men det er slett ikke en uviktig arena, fordi det går så mye prestisje. så et eventuelt totalt og uomtvistelig nederlag for makthaverne, og det er det vi snakker om her, vil slett ikke gå upåaktet hen.

Man vet hvordan de ser på «kundene» sine, på musikk, bøker og film osv generelt. Det de gjør og det de ønsker er å bidra til en forflatning og fordumming av menneskeheten, slik at de kan herje enda mer med dumme forbrukere. dette gjelder jo åpenbar kommersiell virksomhet, men underholdningsbransjen er så arrogant at de prøver ikke engang å skjule sine nedlatende holdninger.

La dem dø.

Aksjon på Twitter #stoppogkjøp

Det kommer vel ikke noe særlig av den, men man vet aldri i disse dager. I disse dager skjer det mye.

2 kommentarer:

 1. http://www.ireport.com/docs/DOC-246767

  Selveste /b/ har snudd sitt arge øyne mot industrien nå. 4chans /b/ er fremhevet som anarkismens og kaosets absolutte sete på Internett, og med god grunn.

  De kan kanskje ikke ødelegge fullstendig for makthaverne, men de kan rævkjøre dem ganske grundig, som sett av DDoS-angrepene på ifpi.org og maqs.com. Sistnevnte er i skrivende stund fortsatt nede, og det tok dem vel en snau halvtime. Folk er engasjerte.

  En god oversikt finnes her: http://partyvan.info/wiki/Operation_Baylout

  SvarSlett
 2. Forhåpentligvis blir de enda mer engasjerte og rasende og at alt bare eksploderer snart.

  Angrip dem der det smerter mest: i lommeboken.

  Send videre #stoppogkjøp

  SvarSlett