onsdag, april 01, 2009

Nyheter den første dag i april

I dag ble all oljevirksomhet lagt ned. På grunnlag av et initiativ tatt av den norske regjeringen for fem år siden har verdens regjeringer på en grundig og gjennomgående måte forberedt avviklingen av all oljeproduksjon, og i dag har endelig dagen kommet.

I dag ble alle industrielle giftutslipp stanset. Forurensere har blitt tungt bøtelagt og blitt tvunget til å betale erstatning til sine mange ofre i årevis.

I dag ble all rikdom avskaffet, i hele verden. Alle rike ble kastet ut av luksusboligene sine og alle bolighaier ble tvunget til å flytte inn i slummen der de har tjent seg rike på menneskers lidelse. Ingen har lenger lov til å tjene mer enn 500 000 kroner i året uten å få overskuddet konfiskert. Dette gjelder lønns- og kapitalinntekt og alt mulig under solen. Det blir meldt om hjerteskjærende scener da feite gamle gubber og damer måtte skille seg av med svømmebassenget og sine tesett til ti millioner.

I dag ble fryktens politikk avskaffet og alle fengsler åpnet. Alle guder ble erklært døde.

I dag ble rettferdighet innført, uten floskler og løgner og bedrag, og pyramidesamfunnet jevnet med jorden. I dag ble døren til sivilisasjonen låst og nøkkelen kastet på dypt hav.

I dag ble Jorden og alt liv der reddet. I dag renner ikke lenger kaldsvetten nedover ryggen på oss, og vi begår ikke lenger kollektivt selvmord. I dag, etter så veldig lang tid i kisten lever menneskeheten på ny.

4 kommentarer:

 1. Sett den øvre grensa på en million, så tenker jeg vi tilogmed snakker realistisk politikk her ;)

  SvarSlett
 2. Anonym1:28 p.m.

  Hei, du setter fingeren på noe vesentlig, for de etablerte mediene er ikke lenger i stand til å lyve på 1. april, da de ikke lenger har den autoritet de hadde før i tiden, som følge av at de nå lyver 365 dager i året.

  De etablerte mediene og deres «journalister» er hatet og foraktet av så mange mennesker nå, og deres «nyheter» tas hver dag som en dårlig spøk av så mange, at de av dem som måtte ha litt selvrespekt i behold burde gå til sjefen og forlange sluttpakke idag, den 2. april.

  For det er ikke lenger noen overgang fra 1. april til 2. april for disse menneskene: Det blir løgner og spøker året rundt, i stedet for research, istedet for analyse og istedet for maktkritisk gravende journalistikk.

  Gi dem gratis tomt på Jan Mayen.

  SvarSlett
 3. Ja, de også. Det blir nokså fullt der etter hvert, med alle politikerne, direktørene, aksjemeglerne osv...

  Gringo: var det ikke du som sa 500 000 for en tid tilbake? Kanskje jeg forveksler deg og Gullars igjen...

  SvarSlett
 4. 500 000 er ønskelig, men en mill er nok mer realistisk.

  SvarSlett