onsdag, april 15, 2009

Enda en rasist åpenbarer seg

Steinar Lem sier at han ikke kunne ha skrevet sin rasistiske dritt hvis han ikke hadde vært dødssyk, men det er jo bare sludder. Slikt blir gjentatt i norsk offentlighet daglig, også på «human rights service», som spyr ut rasisme på daglig basis.

Jeg pleide å ha en viss respekt for Lem, men den er nå tilnærmet borte. I løpet av den tiden jeg har blogget har jeg skrevet flere nekrologer som jeg kaller «døde drittsekker». Se på dette som en slik, en smule på forskudd.

«Norsk kultur er truet». For noe kvalmende sprøyt, for noen syke fantasier. Slik snakker en sann rasist og nasjonalist og fryktens mann.

Mange døende blir et offer for religiøse grublerier, men dette er atskillig verre enn selv det.

Andre innlegg om dette og lignende tema på Uten Grenser:

En fremmed i ditt øre

Hva får folk til å bli gode nordmenn?

Norsk rasisme - et historisk perspektiv

Rasistpartiet

Det multikulturelle

Fryktens politikk

20 kommentarer:

 1. Du er en tankeløs og ond person.

  SvarSlett
 2. Og dette sludderet baserer du på hva?
  Hvorfor skal vi høre på han?
  Hvorfor kan vi ikke ta en debatt om dette?
  Hver gang noen prøver på en konstruktiv debatt om dette, så blir de stemplet som rasister.
  Jeg tror Lem er LANGT fra rasist, jeg VET jeg IKKE er det, men jeg blir betenkt når såpass kloke mennesker utaller seg som Lem!

  SvarSlett
 3. Hva har dette med rasisme å gjøre?

  SvarSlett
 4. Glem personkarakteristikken. Beklager.
  Reagerer på at du scorer billige poeng på at mannen er døende. Slikt ødelegger for din egen sak.

  SvarSlett
 5. "Hvis du har dine egne meninger, i en verden av etterapninger bør du ikke være redd for å uttale deg, men skrike frihetens dans fra alle verdens hustak og mørke smug."

  Og du våger å angripe Steinar Lem.

  SvarSlett
 6. Latterlig å angripe en døende mann fordi han sier det han mener. Du har jo akkurat understreket det han sier, man kan ikke si noe negativt om innvandring i Norge uten å bli stemplet rasist.

  SvarSlett
 7. Steinar Lem er REALIST, ikke RASIST. Må lære deg forskjellen på de to ordene. Er ikke personlige ytringer han kommer med, snarere tvert i mot.

  Skam deg! Sånn, nå kan du hoppe utenfor en bro eller noe! :)

  SvarSlett
 8. Hvor er rasismen i bevisstgjørelse rundt en udemokratisk og menneskefiendtlig religion?

  SvarSlett
 9. ArneJO: Perfekt formulert.

  Hva bloggansvarlig mener med rasisme vet jeg ikke, men det blir iallefall brukt omvendt fremmedfrykt til bloggstarter. Hvorfor skal vi ikke kunne diskutere noe som er faktum?
  Vi skal ha ytringsfrihet i dette landet...vi kan banne, brenne flagg, demonstrere...men å sette spørsmål med hva som skjer med den norske kulturen om kanskje 50 år...nei det er rasisme? Faktum er jo att islam og mennesker med ikke vestlig-bakgrunn vil bestå av over 50% av norges befolkning om ikke mange tiår, så hvorfor er vi rasister som stiller spørsmål om den norske kulturen?

  Omvendt rasisme, sjeldent uttrykk som aldri blir brukt..kan noen vedde på hvorfor?

  Nei, dere som prøver å gjøre innvandring til tabu, det er nettopp dere som driver med propaganda og omvendt fremmedfrykt. For å være litt useriøs, så stiller jeg spørsmålet om dere har gode kognitive evner......

  SvarSlett
 10. Han ønsker begrensninger i innvandringen på grunnlag av kulturtilhørighet og rase. Klassisk rasisme.

  Nei, jeg gjør ikke noe poeng av at han er døende: HAN gjør det og får svar.

  Ja, han har full rett til å uttale seg, akkurat som jeg og andre har full rett til å si hva vi mener om han og hans uttalelser.

  SvarSlett
 11. Ellers bør dere lese linkene under innlegget også. Lese godt.

  For en gjeng dere er...

  SvarSlett
 12. dårlig skrevet, idiot

  SvarSlett
 13. Bra innlegg,bra kommentar! Braaa! Jeg hadde også høyere tanker om Lem inntill nå, men kanskje kreften har angrepet hjernen hans? Nå heller han bare bensin på bålet til Storhaug og de andre rasistene i HRS! Human Rights, for hvem?

  SvarSlett
 14. Han heller bensin på bålet i fryktens og intoleransens tjeneste.

  Gratulerer, Lola, med å være den eneste som har kommet med en fornuftig kommentar, som engang er i nærheten av å gjøre det.

  De andre er ikke verdt ytterligere svar fra min side.

  En giftig vind blåser over landet og de hjelper alle til med å spre den.

  SvarSlett
 15. Her kommer en til, litt sent. Rasistgjengen over er en av de mest patetiske samlinger jeg har sett på en stund.

  Jeg lurer på hvordan det er å leve livet med øynene lukket.

  Det stemmer. En giftig vind som får alle frie mennesker til å gispe etter luft.

  SvarSlett
 16. Kan du være snill og forklare hvoradn vi skal forholde oss til dette?

  http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3028203.ece

  SvarSlett
 17. Veldig enkelt: Man forholder seg til de som individer, akkurat som man gjør med «etniske nordmenn».

  For et idiotisk og rasistisk «spørsmål». Enten er du helt blåst i skallen eller så har du baktanker med spørsmålet, i betydningen av at du vil mistenkeliggjøre alle innvandrere... og det vil du slevsagt. Du er en kvalm dritt av en rasist.

  SvarSlett
 18. Nasjonen Norge maa jo selv ha rett til aa bestemme hvem som faar immigrere til landet eller ikke, paa samme maate som Amos selv har rett til aa bestemme hvem han invititerer inn i sin egen stue.

  Det som Kina driver med er fullstendig forkastlig. De bosetter kinesere i Tibet og Xinjiang for aa ta knekken paa den lokale befolkning og kultur. Det er vel omtrent det samme som det Islamske brorskap med Saudi Arabia i spissen er i ferd med aa gjoere i Europe. Jeg oensker aa bevare verden med sine saeregne lokale religioner og kulturer, det er akkurat det som gjoer det saa spennende aa reise rundt i verden.

  SvarSlett
 19. Stue og land kan ikke sammenlignes. Det er en vanlig sammenligning som rett og slett ikke holder mål. Min eller din stue er ikke et land, så enkelt er det.

  Og det er ikke snakk å ødelegge noe som helst. Det er bare en fantasi som enkelt pisseredde tullinger som deg vrøvler om.

  SvarSlett
 20. Til asdq:

  Hvordan synes du vi skal forholde oss til det faktum at et tredvetall innvandrere av en gruppe på over hundre tusen har begått voldtekter? Hate alle de 100.000? Så frø av fremmedfrykt og -hat blant den etnisk norske befolkningen mot hele denne gruppen? Hausse opp til lynsjestemning mot alle ikke-vestlige i Norge?

  Ser du ikke selv at det bare er rendyrkede rasister som gjør dette, og at det kun er lettlurte, usikre og selvforaktende nyttige idioter til disse som er så hjernedøde at de henger seg på hatmobbbens hatpropaganda?

  SvarSlett