torsdag, september 11, 2008

9/11 - nærmere det som virkelig skjedde, en kritisk gjennomgang

Den ellevte september 2001 fingerte amerikanske myndigheter og krefter bak amerikanske myndigheter angrep på World Trade Center i New York og på Pentagon i Washington DC.

De som stod bak var IKKE en del av den jødiske verdenskonspirasjonen eller av Illuminati eller andre tusenårskonspirasjoner, men langt mer prosaiske krefter, som våpenindustrien, oljeindustrien og amerikanske, pragmatiske nasjonalister som støtter Pax Americana eller som det kalles i disse dager, New American Century, en bevegelse som ønsker amerikansk hegemoni på kloden og som stort sett jobber i full åpenhet. De og andre ønsker også generelt strengere lover for å takle det de ser på som en uregjerlig befolkning, og lovene, allerede godt på vei lenge før 9/11 har kommet på samlebånd etterpå.

Først og fremst: den offisielle versjonen, det påskuddet makten brukte til å sette i gang den falske krigen mot terror er for lengst tilbakevist som nærmest blank løgn. Det er intet som støtter den, annet enn i den omtåkete hjernen til maktens lojale og tanketomme rævediltere. Det eneste argumentet de synes å ha er at de som avviser den offisielle løgnen driver med «konspirasjonsteorier», en nedlatende metode som alltid har blitt brukt til å diskreditere sann opposisjon.

Hva som egentlig skjedde får vi vel egentlig aldri vite i detalj. Da må det dukke opp filmopptak av gjengen som sitter og planlegger det, og selv om disse folkene er stormannsgal så tror jeg ikke det er dette de ønsker å bli kjent for i ettertiden.

Som filmen Loose Change 2 viser så godt så er det tvilsomt om det faktisk var et fly som traff Pentagon. Det finnes simpelthen ikke nok troverdige vrakrester. Blant annet mangler de ganske så enorme flymotorene. Hullet i veggen er også altfor lite, og vingene har ikke satt merker overhodet. De må øyensynlig ha falt av før kræsjet…

Sammenbruddene av tvillingtårnene gir alle som ser på assosiasjoner om kontrollerte eksplosjoner, ikke et sammenbrudd på grunn av flystyrtene. At det var fly som styrtet i tvillingtårnene synes nokså sikkert. Men det var ikke nok for de som stod bak, ikke nok dødsfall for å rettferdiggjøre det aggressive tyranniet og blodbadene som fulgte i Irak og Afghanistan og fengslingene av tildels tilfeldige personer og alt det andre maktens tjenere har fått nærmest frie hender til å bedrive de siste sju årene.

En brannmann bevitnet folk inni bygningen som festet noe han senere identifiserte som sprengstoff. Tårn 7 falt sammen av seg selv mange timer etter at tvillingtårnene hadde «kollapset». CNN meldte at Tårn 7 hadde kollapset lenge før det faktisk hadde gjort det…

Det ble sagt mer eller mindre åpent i god tid før den aktuelle datoen av folk i regjeringen at USA trengte et nytt Pearl Harbor. Det manglet ikke på advarsler om at noe var på gang på den aktuelle datoen. Folk i nøkkelposisjoner trodde så visst på dette, da de hadde sørget for å være godt fraværende på den store dagen…

Dette som noen få betraktninger. Det bør være nok til at alle bør mene at dette stinker til himmels. Og hvis du sjekker saken grundig og uten forhåndsdømming og leser om alle de bent fram mistenkelige faktorene og fortsatt mener at det var en gjeng svartmuskete arabere som stod bak er det noe alvorlig i veien med deg.

Makten har mobilisert, slevsagt. For hvert bevis på maktens involvering står en trofast sau fram med «bevis» på det motsatte. Det er opp til hver enkelt å avgjøre hvem og hva som er mest troverdig.

For meg var det en langsom prosess. Selv de mest kritiske tenkere vil helst ikke tro på det verste. Det tok fire år før jeg snudde fra min ganske så slappe holdning i denne saken og innså at alle tullingene (ironi her) som skrek opp om konspirasjoner på datoen 9/11 faktisk hadde rett.


Andre artikler om 9/11, 7/7 og tilsvarende på Uten Grenser:

Vanetenkning og propaganda - høna og egget

Løver for lam

7/7 overlevende forbereder sak mot regjeringen

1984

Vaktbikkjer

(Norske) medier sensurerer innlegg som kritiserer dem

Alle krigers mor

Postcards from London

Konspirasjonsteorier


Andre ressurser:

9nn.cc

911truth

www.911truth.no

Schoolars for 9/11 Truth

7 kommentarer:

 1. Ikke helt mitt kompetanseområde dette her, men bloggeren Dirdemoc later til å ha god greie på temaet, og han har argumentert standhaftig for sitt syn i årevis.

  Jeg tror ham. Iallefall delvis.

  SvarSlett
 2. Jeg så for ca en måned siden en dokumenter om akkurat disse teoriene på tv 2, (selvfølgelig kl 2 om natten) og jeg må si at de har noen gode poenger... interessant!!

  SvarSlett
 3. Anonym3:19 p.m.

  bra blogg. for første gang i verdenshistorien har åtte svarte bokser (ferdsskriver) fordampet etter ulykken de skulle registrere.
  For første gang i verdenshistorien blir hos til mikrofint støv når de faller sammen. For første gang i verdenshistorien opphører fysikkens lover å gjelde og bygninger "faller" fortere enn bowlingkuler kan falle i vakuum. Og hele verden tror på den "offisielle forklaringen". Helt fantastisk.

  SvarSlett
 4. Som Oliver Stone sa om den offisielle forklaringen ( Warren-kommisjonen osv) på Kennedy-attentatet: «Nei, dette er ikke sannheten, men en moderne myte som verden har blitt lært opp til å tro på».

  SvarSlett
 5. Anonym9:30 a.m.

  Amos, du klarer bedre enn å kaste deg på konspirasjonsbølgen, dette er tynne greier.

  SvarSlett
 6. Bare det at du bruker uttrykket «konspirasjonsbølgen» avslører deg. Få hodet opp av sanden!!!

  SvarSlett
 7. Anonym2:11 p.m.

  Struts kan du være selv.

  :)

  SvarSlett