lørdag, september 13, 2008

Enda en gang

Når blir nok nok? Dette spørsmålet bør man stille i mange saker, også i innvandringsdebatten. Denne helgen ble enda en mørkhudet innvandrer rammet av «tilfeldig vold» utført av «etniske nordmenn». De holdt han og banket løs på han og han ligger nå på sykehus, ute av stand til å gjøre rede for seg.

De som gjorde dette mot han er slevsagt ansvarlig for sine egne handlinger, men jeg mener også at man bør gå etter bakmennene, de som oppmuntrer til slike handlinger, de som pisker opp stemningen mot alle mørkhudete, «fremmedkulturelle» innvandrere. Siv Jensen og Fremskrittspartiet gjør det, ikke bare av og til, men konstant. Siv Jensens siste nådeløse generalisering om at mørkhudete sosialklienter og trygdemisbrukere kan beskues i «vanlige bygårder» er bare enda en uttalelse i en veldig lang kjede i den retning. Ja, Siv Hitlers nådeløse og vedvarende agitering mot mørkhudete ligger veldig nær opp til den som hennes åndelige forfader tok i bruk. «Hitlerkortet» bør dras fram, mot Fører Siv.

Det er en kjent praksis at de som bidrar til lovbrudd skal ha en straff som er nært opp til den som de som utførere lovbruddet får. Mitt spørsmål er hvorfor det ikke gjelder i slike tilfeller.

Jeg tror ikke på forbrytelse og straff, men siv jensen og slenget hennes gjør det og de bør dømmes etter egne kriterier.


For den som bor på månen, her er Fører Sivs siste, grusomme uttalelse, siste freidige løgner:

- «Vanlige folk i vanlige bygårder i hele Norge merker dette. De ser trygdemisbruk, de ser at ting ikke fungerer og at folk ikke er integrerte, de ser at barn blir slått, de ser at barn blir omskåret, og det er ikke en situasjon vi kan ha i et demokratisk land som Norge».

Jeg spør dere; er dette så vesentlig forskjellig fra den sammenligningen nazistene dro mellom jøder og rotter???

Jeg har tidligere unnskyldt mange som stemmer Frp, sagt at selv om de fleste er jævler og tullinger så er i hvert fall noen av dem noenlunde fornuftige mennesker som rett og slett støtter Frp i ubesindige øyeblikk. Det er det slutt med fra nå av.

Case closed!!!

7 kommentarer:

 1. Anonym2:08 p.m.

  Dessverre er det nok slik at politikere som Dr. Joseph Jensen og Reichsführer Hagen bidrar til å legitimere rasistiske holdninger og i verste fall vold som i disse tilfellene. Det er ikke en umiddelbar og direkte sammenheng, men jeg tviler ikke på at politikernes preik bidrar og at de dermed er medskyldige.

  SvarSlett
 2. Anonym4:35 p.m.

  Løgner? Vil du påstå at ingen av de tingene Siv Jensen kommenterte skjer i norske bygårder rundt om? Eller "i det norske samfunn" i det hele tatt?

  Det går an å være både enig og uenig - svarte får finnes i alle leire, uavhengig av rase eller kultur.

  Det som dessverre er en sannhet er at det er for dårlig integrasjon av innvandrere ikke bare i Norge, men i hele Europa, for ikke å si den vestlige verden. Hadde integrasjonen og informasjonen vært bedre, så hadde vi kanskje også unngått hverdagsrasismen, som hindrer innvandrere med gode kvalifikasjoner å få jobber de er mer enn godt nok kvalifisert til, f.eks.

  SvarSlett
 3. Ja, jeg vil så visst påstå at det er løgner, og også at det som sagt kan sammenligneas med det som skjedde med jødene, signøynerne og andre «utskudd» i Tyskland på trettitallet.

  Det er dessverre den åpenbare sannheten, og det hele er bunnløst avskyelig og det er på tide at en spade blir kalt en spade, og at folk ikke lenger blir redd for å si ifra, av frykt for fordømmelse fra «gode nordmenn».

  Og de som sprer disse løgnene er nesten like skyldig som de som står bak overfallene. På mange måter, slik loven blir tolket i andre saker, som feks narkotikasmugling, der bakmenn blir straffet hardere enn smuglerne er de som agiterer og lyver her mer skyldig.

  SvarSlett
 4. Anonym3:10 a.m.

  Det er ikke noe grunnlag for å hevde at FrP stigmatiserer eller generaliserer osv om innvandrere en block.

  FrP har aldri gått til angrep på innvandrere. FrP har aldri generalisert om innvandrere. Og hadde noen i partiet gjort det, så ville de ha trukket det tilbake. Hvis ikke ville de ha blitt eksludert fra partiet for å gjøre det.

  FrP har ikke til hensikt å nære opp under hat eller motvilje mot innvandrere.

  Carl I Hagen undertreket gang på gang at det ikke er innvandrerne FrP er kritisk til men innvandringspolitikken.

  At intellektuelt gjennomkorrumpert venstreside "argumenterer" for noe annet, det får så være. Men det er deres som har råtne motiver og hensikter med det, og det er dere sosialistskrullinger som er de uredelige her. Det er dere som spiller på følelser, fordommer og mindre edle instinkter. Det er dere som spiller på fremmedfrykten, nemlig frykten for den, med dere evinnelige og intellektuelt gjennomkorrumperte rassing, nazzing og brunskvetting.

  Sånn har det altid vært med sosialistene.

  Det er overhodet ikke noe som helst grunnlag for å koble Siv Jensens er-utsagn med de holdninger som de som har begått disse avskyelige handligene står for.

  Det er det bare intellektuellt gjennomkorrumperte og psykopatiske sosialister som kan mene.

  SvarSlett
 5. Anonym5:44 a.m.

  Frp har aldri generalisert om innvandrere? Hvilken planet er du på Anonym? Frps fremvekst er i stor grad bygget på generaliseringer.

  F.eks. påstanden om omskjæring er ren bullshit, oppspinn og sludder.

  Hva er det vi faktisk "ser"? Vi ser vold mot sakesløse innvandrere, det er et faktum.

  SvarSlett
 6. Så virkelighetsfjern kan en anonym nazispire være.

  Siv Hitlers uttalelser taler for seg. Frp har alltid vært om ren diktning og kvalmende, forbryterske holdninger.

  Frøken Hitler & co bør ikke dømmes etter rasismeparagrafen, som sagt, men for å oppfordre til brutale, ulovlige handlinger.

  SvarSlett
 7. Anonym9:31 a.m.

  Vi som velger kan dømme dem ut av regjering og storting

  SvarSlett