lørdag, september 27, 2008

Tilfreds

Til tross for at det ikke engasjerte eller engasjerer meg noe særlig må jeg uttrykke en viss tilfredshet over at det ikke ble noe av den såkalte blogcamp 2008. Det gleder meg også at den ble avlyst på grunn av for få påmeldte. Jeg mislikte, misliker arrangøren, «foredragsholderne» (blondinbella) og selve utgangspunktet for det hele, som helt klart var kommersielt til fingerspissene.

Det var ikke noen blogcamp, men et utstillingsvindu for mye av det som er galt med blogging. Så derfor er det en god ting at de fleste norske bloggere rett og slett ikke var interessert. Noen ganger blir man behagelig overrasket.

Det var vel det hele egentlig. Jeg har lyst å skrive mer, legge til en hel masse, men jeg og andre har sagt det meste allerede, og trenger ikke utdype det her.

Det er rett og slett så veldig hyggelig å se at griskhet og sleiphet og fordummende oppførsel ikke alltid fungerer, rett og slett.

4 kommentarer:

 1. Jeg er enig med deg, men mest fordi jeg synes Blogcamp var et dårlig arrangement. Hvorfor i all verden dra inn en svensk foredragsholder når vi har så mange dyktige bloggere i Norge?

  SvarSlett
 2. Vel, for mwg betyr det ikke noe at hun er svensk. Det viktige er det hun representerer.

  SvarSlett
 3. Hun har kjøpt seg pelsvest, hun, kan hun glad vise frem. Ved siden av er annonsen fra WWF....redd isbjørnen, står det. Det blir nå en slags ærlig uærlighet over det.
  Og hun fikk liksom sagt det, akkurat der....

  SvarSlett
 4. Tullpratfaktoren i samfunnet bare øker på, det er sikkert.

  SvarSlett