lørdag, september 27, 2008

Kristne er fornøyd med sin dominans av FN

Eller rettere sagt: det er de jo slett ikke. De dominerer på alle nivåer og i råd og komiteer, men de er fortsatt ikke fornøyd. De vil ha enda større kontroll, og hvis andre religioner eller livssyn prøver å få en viss innflytelse så settes propagandaen hurtig i gang: FN er antiamerikansk, antivestlig og/eller et organ for udemokratiske krefter, noe som er rent sludder, slevsagt.

Kristen propaganda og hatpropaganda er sterk, også i norge. Bloggere, «skribenter», motbydelige kryp som Tankekorset, Hans Rustad, Nina Hjerpset-Østlie (document.no), kristenblogg.no, rights.no, den nye antimuslimsk portal, målmannen og en god del andre benytter enhver anledning til å angripe muslimer og islam og/eller homofili og homofile og enhver annen gruppe som ikke passer inn i deres definisjon av et godt menneske.

De skriver om sitt håp at raseskillepolitikken skal seire og multikulturalismen tape, der alle folkeslag holder seg til sine vel definerte grenser og ingen blander seg med andre. Men slike samfunn eller ønsker om slike samfunn er jo slett ikke noe nytt: De kalles apartheid, og europeere er generelt sett de som er gladest i slike styresett og som liker å være på toppen av slike pyramider. Vi så «styrken» hos segregeringspolitikken i USA. Vi så den i Sør Afrika og andre steder. Vi ser den den dag i dag, og dette kaller Rustad & co en seier for menneskeheten, en seier mot uvitenheten, selv om det er nokså klart hvem, hvilken mennesketype som støtter slike krefter, støtter fryktens politikk, støtter rasismens, uvitenheten og fremmedhatets ideologi.

Alle disse nevnte folkene og de andre i deres hjørne benytter enhver anledning, enhver ny negativ nyhet som inntekt for sitt syn. Dette blir da slevsagt ikke rapportering, men gedigen og hatefull fordreining.

Jeg liker faktisk ikke islam noe særlig selv, jeg, men jeg ser islam som verken verre eller bedre enn andre religioner. Jeg har skrevet om tidligere om hvordan alle negative handlinger hvor man kan peke på muslimer blir blåst opp i norsk og vestlig presse, mens tilsvarende handlinger utført av kristne blir skjult og forbigått i stillhet. Norsk og vestlig presse er åpenbart på rasistenes side, ikke imot dem, slik han og gjengen er glad i å hevde, og som etablert media selv er glad i å hevde. Fremmedhat bygger generelt sett på illusjoner, illusjoner som er lett å avsløre, men til tross for det like vanskelig å fjerne fra folks tankegang som andre frastøtende og menneskefiendtlige livssyn.

Islamdebatt 2.0, for eksempel er ikke noe bedre enn forgjengeren. Den forsøker bare å være enda litt mer sleip. Den er to år og allerede avdanket. Keiserens nye klær osv.

Jeg liker ikke islam, men jeg avskyr slike folk som Rustad & co, så i god kristen tradisjon kaller jeg han og gjengen motbydelige kryp, sier min mening helt uten balanse. De, må vites er jo imot dialog (de sier både ja og nei, men mener nei). Han foretrekker å spy ut sin gift mot alle grupper han ikke liker. Vel, jeg liker ikke hans gruppe, faktisk så misliker jeg den sterkt, og etter min mening bør alle få igjen med samme mynt som de gir. Jeg mener, øye for øye, tann for tann og alt det der… det er jo faktisk god kristen ånd det.

La Rustad & co uttale seg. La dem nyte godt av den ytringsfriheten de spytter slik på. Men da må de også tåle å få svar tilbake, tåle å bli behandlet med den dypfølte forakt de så utvilsomt fortjener.

8 kommentarer:

 1. Anonym5:05 a.m.

  Har du referanser til påstanden om at kristne dominerer?

  SvarSlett
 2. Kan du vennligst fjerne meg fra møkkaportalen din? Det går for langt når en blogg jeg avskyr poster min artikkel.

  Det er mitt eneste svar, egentlig. Dere fortjener ikke noe bedre.

  SvarSlett
 3. Anonym9:05 a.m.

  Det var da voldsomt. Hva galt har vi gjort nå?

  SvarSlett
 4. Anonym9:09 a.m.

  Ja altås, jeg er svært interessert i dokumentasjon av kristnes dominans, vil gjerne bruke det selv.

  SvarSlett
 5. Anonym3:40 p.m.

  Konrad er også interessert. Har du en link?

  SvarSlett
 6. Amos skrev dette som en ironisk reaksjon på Tankekorsets og Rustads innlegg og har ingen linker annet enn til sitt eget hode og sin suverene hukommelse...

  SvarSlett
 7. Anonym3:29 p.m.

  Greit nok det (selv om påstanden din er upresis og muligens gal....), jeg bare lurte på om du hadde noe dokumentasjon.

  SvarSlett
 8. Ikke mer enn et generelt inntrykk gjennom mange år, nei, noe som jeg såvisst ser på som en dokumentasjon i seg selv.

  Påstanden om at FN blir dominert av «fremmede krefter» (sett fra usa og vesten) er ikke ny og hver gang de har blitt fremført har jeg irritert meg grenseløst og fulgt nøye med i tiden etterpå. USA og vesten dominerer i FN, som de dominerer de fleste steder. Hvis jeg hadde giddet kunne jeg ha funnet en million linker for å illustrere det.

  Men som jeg ofte påpeker: verdien og nødvendigheten av linker er ofte overdrevet. Jeg må jo innrømme at jeg har blitt litt mer glad i å linke etter at jeg begynte å blogge, men min gamle holdning henger igjen: de er ofte overflødig.

  I denne saken er de såvisst det.

  SvarSlett