torsdag, juli 26, 2007

Multitannbørsten (eller tusen måter å bruke en tannbørste på)

Det er plent umulig å få tak i en skikkelig tannbørste nå for tiden.

Den eneste typen som er i salg i disse forvirrende dager er Multitannbørsten. Den kan brukes til nær sagt hva som helst… bare ikke til å pusse tennene med.

Nå er jeg ganske positivt innstilt til multiverktøy og personer, siden jeg aldri har vært særlig begeistret for spesialiseringen og profesjonshysteriet som råder i dagens samfunn, men jeg har slett ingen interesse av å tørke meg i reva med en tannbørste, og det er en av talløse nye funksjoner en tannbørste har i vår vidunderlige nye verden.

Hvis du skjønner hvor jeg vil hen.

Dagens tannbørster kommer i alle former og smaker og farger. Du kan bøye dem 45, 60, 90 og 360 grader uten å knekke dem. Selve børsten er som et månelandskap av steiner og ujevn overflate. Hvis man skal tro reklamen så kan man putte en moderne børste i munnen og vaske sine indre organer med den.

Den er så fleksibel.

Slik jeg ser det finnes det ingen grenser for bruksområdene til en moderne tannbørste.

Hvis du makter å ta tak i den og holde fast på den, og ikke miste den i driteren da.

Innpakningen er et kapittel for seg. Det finnes ettersigende ingen grenser for hvor langt designerne har gått for å få oss til å kjøpe dette trendy og smakfulle produktet. Jeg kan bekrefte at man føler en ubendig trang til å pakke opp og sluke noe som godt kunne ha vært den deiligste sjokolade… så vær forsiktig, ok?

Jeg likte spesielt godt innpakningen på 360 graders børsten. Alt kan bøyes og strekkes til et punkt hvor alt blir en vakker, fleksibel… labyrint. Hvis du ikke kan finne plass i ditt hjerte for dette vidunderlige produktet og ønsker å kjøpe det, er jeg sikker på at du vil sette pris på alle de forskjellige metodene man blir tvunget til å ta i bruk for å få åpnet alt sammen.

Man må virkelig vri hjernen, og tro ikke at jeg ikke setter pris på det.

Fleksibiliteten, kreativiteten og variasjonen i moderne industriproduksjon overgår i sannhet alle mulige forventninger. Synes ikke du også det? Det får i hvert fall meg til å skjelve av lykke.

Men, hvis sannheten skal fram (og det skal den jo) ønsker jeg meg bare en tannbørste som virker, og det blir stadig vanskeligere å oppdrive i våre moderne tider.

Kanskje er jeg for kravstor her og for gammeldags, men hør på hva jeg har å si. La meg få et skarve øyeblikk av din dyrebare tid: Jeg ønsker meg en tannbørste som man faktisk kan pusse tennene med. Den fleksible børsten oppfyller ikke det kriteriet. Den kan gjøre tonnevis av andre ting (i hvert fall har jeg funnet en rekke alternative bruksområder for den).

Men…

Den kan ikke gjøre det de sier den kan gjøre. Den kan ikke børste tennene dine på de stedene det er vanskeligst å komme til, til venstre og høyre for huggtennene (de blodige huggtennene), under rotkanalene, under tungen, mellom to (eller tre) tenner og den kan så visst ikke… (her kommer poenget seilende) brukes til å pusse tennene på alle de stedene det er enkelt å komme til, steder som små babyer i vuggen lett kan komme til.

Noe min gamle (veldig gamle) kjedelige tannbørste klarte på en aldeles utmerket måte.

1 kommentar:

  1. LOL!

    Kjenner absolutt til problemstillingen :O)

    Har ikke vært fornøyd med en tannbørste på mange år! Men så kjøpte jeg en på ferie. Den er superb. Med absolutt perfekt bust og bare ørlite svikt i skaftet.

    Selvsagt ser jeg sikkert sldri en slik tannbørste igjen. Den er ikke til salgs i vårt siviliserte land.

    SvarSlett