mandag, juli 23, 2007

Den kjemiske løsning

Antall resepter for depresjoner gitt til barn under seksten i Storbritannia har blitt firedoblet på ti år, en utvikling ganske mye på linje med den i andre vestlige land, også Norge.

Det er to hovedforhold man bør legge seg på minne her:

Det er et faktum at leveforhold blir stadig verre, nær sagt i alle typer miljøer i dagens verden. Presset øker, langt over grensen til umenneskelige forhold. Presset begynner tidlig på barn i dag, både på skolen og i samfunnet for øvrig. Vi lever i et sinnssykt samfunn, så det er ikke rart at dets innbyggere også blir sinnssyke (selv om dette ordet er en medisinsk betegnelse jeg ikke kjøper overhodet).

Det andre er at legemiddelindustrien og krefter innenfor samfunnet pusher (bruk av dette ordet er slett ikke tilfeldig) på for at folk i alle aldre skal bruke mer medisiner. Legemiddelindustrien ønsker å tjene enda mer penger enn det de allerede soper inn, mens krefter innenfor det etablerte samfunn ønsker å dope folk ned, rett og slett, gjøre dem lettere å ha med å gjøre. Primitivisten John Zerzan sier at vi er i ferd med å bli et samfunn av dopmisbrukere (lovlig dop), og det er en mer enn korrekt beskrivelse.

Så vi skaper et samfunn folk ikke ønsker å leve i, og for å bøte på det, for å holde ut hverdagen pøser vi på med stadig større mengder av både beroligende og stimulerende midler. Barn blir avhengig i tidlig alder, og de blir aldri opplært til å takle emosjonelle problemer, til å utfordre seg selv, til å vokse. Og dermed har vi et samfunn av evige barn, nøyaktig slik det etablerte samfunn ønsker.

3 kommentarer:

 1. Dette er en 100% korrekt beskrivelse av virkeligheten. I tillegg kan det nevnes at det er anerkjent blant psykologer at slik "kjemisk hjelp" IKKE kurerer "sykdommen".

  Med andre ord: Hele systemet er basert på å "stabilisere" en "sykdom" og skape evigvarende arbeid og inntjening for helsevesen og dopselgerne.

  SvarSlett
 2. Sykdommen blir ikke kurert av medisinen, men det naturlige serotoninnivået i hjernen kan i mange tilfeller rettes opp, slik at man blir mindre negativ og lettere kan se hva som er problemet.

  Vel, den naturlige løsningen på problemet for mange ville være å begå selvmord, men så det finnes en del mennesker som ikke ønsker, tør eller våger det.

  SvarSlett
 3. Den naturlige løsningen er å bli eitrende forbannet på det umenneskelige samfunnet som bryter ned mennesker.

  Medisinen doper en ned. Det er en fullstendig sinnssyk løsning.

  SvarSlett