onsdag, juli 18, 2007

Kristenblogg slår til igjen

Kristenblogg melder at oase-bevegelsen (hva nå enn det er) går imot forslaget til ny, felles ekteskapslov. Denne meldingen er så uinteressant som det går an å bli. Who cares? Det er bare mer intolerant svada slik vi har blitt så vant til fra den kanten. Intet nytt under solen (eller fra vestfronten). Zip, nada. Hvis de hadde gått inn for forslaget ville det muligens vært verdt å nevne med noen få ord.

Dette er bare mer av den giften vi har sett fra kristne og fra religion generelt hele livet. Heldigvis er disse folkene kraftig marginalisert i disse dager, men det er enda et stykke igjen før de og deres innflytelse er helt eller bortimot helt borte. Og jeg er redd for at vi fortsatt må slite med ettervirkningene i århundrer etterpå.

Og Martin? Når det gjelder dine ord om dissing. Ja, dere er alle ganske så like. De ørsmå variasjonene i deres "holdninger" er ikke verd å nevne heller. Kristenblogg.no er i sannhet et pesthull. Og du er blant de verste, Martin.

Kristenblogg bør disses. Slevsagt.

5 kommentarer:

 1. Anonym8:45 p.m.

  Enig!

  Bortsett fra at MArtin er blant de verste ;)

  SvarSlett
 2. Anonym2:24 a.m.

  God morgen til deg også. Har du sagt A så får du si B. Hvorfor er jeg blant de "verste" etter din mening?..

  SvarSlett
 3. Vel, det jeg har lest av deg tilsier det. Nå innrømmer jeg villig at jeg ikke er noen stor leser av kristenblogg, men det jeg leste av deg før den begynte og du begynte der er mer enn nok for meg. Jeg gidder ærlig talt ikke si B egentlig. Som kjent ser jeg på kristendommen/religionen som den tiende landeplage, så detaljene blir uinteressant. Er det overhodet forkjell på bakterier eller virus i et pesthull?

  SvarSlett
 4. Anonym5:21 a.m.

  Ok, jeg forstår tankegangen din.

  Jesus velsigne deg. Håper du også får gleden av å bli kjent med ham etterhvert =)

  SvarSlett
 5. Med han fyren kledd i kjortel og med langt, hvitt skjegg, mener du...

  Han er vel en av de mest kvalmende fantasifigurer og største bedrag i menneskehetens historie, og at du er en ivrig del av det gjør deg like kvalmende.

  SvarSlett