tirsdag, april 01, 2008

Statsministernes første apriltale

Det var en stor dag i dag, en kald dag i helvete, da en nåværende og gjenlevende tidligere statsministere møtte pressen. Jens Stoltenberg, Kjell Magne Bondevik (I og II), Torbjørn Jagland, Gro Harlem Brundtland og Kåre Willoch simultanleste sitt ganske så merkelige og oppsiktsvekkende opprop. Uten Grenser fikk i dag tak i et av de få kopiene før de gikk i vasken, eller i søppelkassen eller rettere sagt i makuleringsmaskinen. Oppropet lyder som følger:

«Kjære borgere og velgere. Vi beklager å måtte meddele at vi har køddet med dere i alle år. Under dekke av å være uenig har vi lurt dere til å tro på demokratiet, det snedigste diktaturet i historien, da det gir dere illusjonen av medbestemmelse. Vi har skiftet på jobben i en form for komplisert roteringssystem, og lurt dere til å tro at dere faktisk valgte oss. Vi beklager dette og vil herved oppfordre dere til å begynne å tenke selv, tenke selvstendig og modig, og ikke la dere lure ved fremtidige narrespill. Med kjærlig og hengiven hilsen Muffe, Tufte, Lufte, Stutre (og Lutre) og Stine.»

Tilstede og fraværende var også mulige fremtidige statsministere som Siv Jensen, Erna Solberg og Lars «Terminator» Sponheim!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar