torsdag, februar 12, 2009

En gris i uniform har endelig krepert

Willy Haugli utåndet, daua, kreperte i dag, 81 år gammel. Det var på tide. Det er veldig synd for veldig mange at han ble halvparten så gammel.


Da makthavernes uniformerte bøller herjet i Oslo på åtti og nittitallet var han politimester der og var, med sin aggressive holdning ovenfor demonstranter både direkte og indirekte ansvarlig for utallige voldsepisoder og for at bøllene banket opp demonstranter. Han forfulgte Stein Lillevolden og blitzmiljøet generelt nådeløst, men klarte aldri å knekke det. Ikke fordi han ikke prøvde, men fordi de menneskene han trakasserte verken bøyde seg eller knakk og tvert om ble sterkere og mer målbevisst jo mer han utsatte dem for.


Mange av de metodene oslos voldelig politi brukte når de herjet i sentrum tidligere i år ble utviklet og foredlet under Hauglis ledelse.

Ethvert frihetselskende menneske har grunn til å feire i dag og danse på grisens grav i natt.

Andre døde drittsekker omtalt på Uten Grenser:

En intolerant drittsekk mindre

De døde glimter

8 kommentarer:

 1. Dette var, hvis jeg kan snakke fra levra, helt avskyelig. En ting er å MENE noe, noe annet er å være så respektløs mot et nylig avdødd menneske og hans pårørende.

  Det er vel og bra at du ønsker å provosere for å få oppmerksomhet, men et sted går grensen, og det er altså litt lenger bak. Step back, er du snill, for dette var utrolig uhøflig.

  SvarSlett
 2. Takk, det var ment å være det. Og jeg mener det jeg sier, gjør det ikke for å «provosere». Haugli fortjener å bli skjelt ut, både før og etter sin død. Dog får han vel ikke lese dette, dessverre.

  Mener du i fullt alvor at man ikke skal snakke vondt om de døde? Er du virkelig så korka og hjernedød???

  SvarSlett
 3. Nei, tvert imot - det har jeg vel heller ikke sagt? Snakk ivei, men la dem nå komme seg i graven først. Det er ingen grunn til å være ekstra ekkel i dag av alle dager. Mannen har vel familie som alle andre, og det handler mer om respekt for dem og deres sorg.

  Jeg er forresten verken hjernedød eller korka - jeg er godt oppdratt. Min mor er en klok kvinne, og hun sier (som de aller fleste andre u-korka og u-hjernedøde mennesker) "har man ikke noe fint å si kan man holde munn". Jeg synes vel ikke det ved ALLE anledninger, men når det kommer til dødsfall kan man værsågod kneppe igjen truten noen dager - det du kommer med her kan du da ikke mene har sånn utrolig nyhetsverdi at det MÅ ut akkurat idag?

  Ordentlig usmakelig innlegg.

  SvarSlett
 4. Anonym3:38 p.m.

  "har man ikke noe fint å si kan man holde munn"

  Et morsomt sitat, og vi bør absolutt være greie og høflige mot de aller verste og mest fascistiske menneskene iblant oss: Quisling, Rinnan, Haugli, Bush, Blair, Berlusconi og Kjell Magne Bondevik.

  For er de ikke også mennesker? Vi bør ikke ha lov til å snakke nedsettende om mennesker!

  SvarSlett
 5. Kristine: som du burde ha oppdaget bør du være oppmerksom på at å si at jeg kommer med et uhøflig og usmakelig innlegg er et kompliment, og at jeg reagerer sterkt på slik en kvalmende gjennomsnittlig reaksjon fra enhver som kommenterer her. Du bør virkelig tenke igjennom livet ditt og meningene dine. For en hjernedød støtte til det etablerte, til tyranniet du er. du slipper kanskje unna med slikt andre steder, men ikke her.

  Det er som Vidd også sier: slevsagt skal man si nøyaktig hva man mener, om slike personer, spesielt i dag. Jo tidligere og oftere jo bedre. «Respekt for deres sorg»? Du er virkelig kokko...

  Nei, hvis man ikke har noe fint å si bør man definitivt ikke holde munn, men snakke høyt og tydelig. Moren din var dum.

  Vidd: what you said.

  SvarSlett
 6. "Det er faktisk alt så langt... Jeg er ute etter det spesielle, det kompromissløse, det radikale. En av tre holder egentlig, men selv det er vanskelig å finne. Det har blitt færre i det siste, ikke flere."

  Du får sjekke ut vår blogg da vet du.

  SvarSlett
 7. Han gjorde bare jobben sin, og kan neppe klandres for det. Her var nemlig Blitz okkupanter på samme måte som Israel. De herjet og vandaliserte sentrum, så det skulle bare mangle at okkuperte Oslo fikk slå tilbake mot okkupanten Blitz. Bare så synd det ikke tok Hamas sine virkemidler i bruk, nemlig å avfyre raketter mot okkupanten.

  SvarSlett
 8. En god, ironisk kommentar. Dog ikke særlig velfundert...

  SvarSlett