fredag, februar 27, 2009

Bevis på at nordmenn er rasister

Det er bare farlig sludder det hun sier.

De siste dagers enorme fremgang for FrP på meningsmålingene er beviset på at en tredjedel av nordmennene er rasister. Etter det hardkjøret FrP har bedrevet i det siste, enda et hakk verre enn før med den latterlige påstanden om «snikislamifisering» (er det et ord) osv så burde partiets oppslutning ha falt til null. I stedet så øker oppslutningen dramatisk.

Siv Jensen har med rette blitt sammenlignet med Adolph Hitler, men de som hyller henne bryr seg ikke. Enten er de så blinde at de ikke ser sammenligningen, eller nekter å se den eller de ønsker at en ny Hitler skal vokse fram.

I et noenlunde fornuftig samfunn ville det store flertall reagert med fundamental avsky mot Jensens skittenbrune uttalelser, men i norge i 2009 utløser hun stormende jubel.

Det er bare å si seg helt enig med Europarådet som sier at den norske innvandredebatten har rasistiske undertoner. Det er å ta altfor svakt i.

Jeg har tidligere gjentatt gang på gang at de andre partiene med sin udugelighet og unnfallenhet og maktsyke må ta en del av ansvaret for at FrP overhodet eksisterer, men det unnskylder ikke den enkelte fra å løfte den flate hånden over hodet og skrike Sieg Heil eller Heil Jensen.

Det finnes ikke den minste berettigelse for å støtte Rasistpartiet, ikke for de som ønsker å være mennesker og ikke ondskapsfulle krapyl.

6 kommentarer:

 1. En av de flotte tingene med å bo i London er at man hører særdeles lite om Siv... (men så har vi jo våre egne tusseladder her borte, da!)

  SvarSlett
 2. De finnes overalt, men man skal lete litt før man finner steder de har større oppslutning enn i norge.

  SvarSlett
 3. Anonym1:12 a.m.

  Vil bare si jeg har bloggen din som stratside og støtter som regel dine meninger fullt ut. Også dette siste!!!

  SvarSlett
 4. Takk. Det føles godt å høre. :)

  SvarSlett
 5. Den som ler har ikke hørt forferdelig nyhet. Den som ikke vet er dum som en sau og de som vet og nekter er forbrytere. Alle tyske sa at de viste ikke hva Hitler gjorte.

  Med hjelp av Bertolt Brecht

  SvarSlett
 6. «Den som ikke vet er en idiot, men den som vet og ikke gjør noe er en forbryter.» Eller noe som ligner.

  Historien har en tendens til å gjenta seg. «Jo mer ting forandres jo mer forblir de de samme».

  SvarSlett