tirsdag, februar 10, 2009

En massemorder slår en annen massemorder

En massemorder slår en annen, enda verre massemorder ved valget i israel. Hvem som er hvem av dem er ikke lett å vite og er egentlig uinteressant.

Uansett hvem av dem som blir den nye statsministeren vil folkemordet, krigsforbrytelsene og forbrytelsene mot menneskeheten fortsette. Igjen ble fraksjonene som gjenstår av israels sanne opposisjon redusert til bortimot null ved valg. Jødene i israel har i valg valgt krig, har valgt å fortsette det palestinske langsomme holocaust.

Israels venner i norge, som konrad og fordømte hyklere som sondre olsen mener det ikke kan være folkemord «fordi bare noen få hundre» ble myrdet i Gaza nylig. Verken han eller de andre har skjønt at dette folkemordet foregår over tiår og ikke dager. De fortsetter også å påstå at «andre konflikter er verre», som om en urett rettferdiggjør en annen. Og de påstår av en eller annen utrolig grunn at de okkuperte er verre enn okkupanten.

Når det gjelder Hamas så synes deres styre i Gaza å rettferdiggjøre enhver uhyggelig handling fra israels side. Jeg kan gjerne si stygge ting om Hamas også. Faktisk så stemmer noe av det Israels venner sier om dem… men bare til et visst punkt, slevsagt. I forhold til israels handlinger så blekner deres fullstendig. Hamas er smågutter i forhold.

Hvis Livni vinner så har taktikken hennes virket. En av de viktigste grunnene for slaktingen i Gaza var å påvirke israelsk opinion til å stemme på henne og Kadima («fremover»). Hvis Netanyahu blir statsminister vil folkemordet foregå litt raskere og skjebnen til araberne som er israelske statsborgere blir enda litt mer usikker, enda mer underlagt apartheidstaten. Det er hele forskjellen.

Israel bør underlegges en total internasjonal bikkott, politisk, økonomisk, militær og kulturell, en blokade inntil de gir opp sine myrderier og alle lederne har blitt stilt for internasjonale domstoler for folkemord, for krigsforbrytelser og for forbrytelser mot menneskeheten.

6 kommentarer:

 1. Jeg vil henlede oppmerksomheten på innlegget "en god og en dårlig nyhet" lenger nede på siden og de fem reglene der. Jeg har fått økende mengder av spam fra israelvenner og ser ingen grunn til å akseptere slik hjernedød propaganda fra slike umenneskelige vesener. De som prøver å argumentere vil slevsagt bli lagt ut så fort jeg ser dem. Kommentarbegrensningen er bare midlertidig, i en prøveperiode, håper jeg.

  SvarSlett
 2. Bra du luker ut all propaganda fra disse israel-vennene. Verden hadde sett saa mye bedre ut, uten Israel paa kartet.

  SvarSlett
 3. En kan lett se når en legger seg ut med godt organiserte pressgrupper. Grupper som ønsker å presse sine meninger over andres hode på en dominerende måte. Sist jeg opplevde det var det Vigrid-gutta som tillot seg å true meg privat.

  Sammenlikningen er så absolutt relevant.

  Mye av løsningen på denne konflikten ligger hos USA, som gir 1/3 av sitt "foreign aid" til Israel, med andre ord ca $135,000,000,000. Per år. Til tross for dette (eller snarere på grunn av dette) blir Israel sett på som et velfungerende demokrati der velstanden brukes som et argument for å nedvurdere palestinerne. Halvparten av dette beløpet ville skapt absolutt levelige forhold og velstand også hos palestinerne, selvsagt.

  Det er synd at Israel nå i lang tid har oppført som den reneste apartheid stat, og det er synd at denne utviklingen fortsetter. Og det er også synd at dette ansporer til at jøder generelt blir syndebukker. En bør skille kritikk av Israel 100% fra kritikk av jøder. Svært mange jøder er kritiske til denne utviklingen.

  Når for eksempel Mona Levin sier at det er skremmende at jødiske barn føler seg redde i 2009 bare for de er jøder, er det lett å bli revet med. Det er imidlertid skremmende at barn UANSETT religion eller rase føler seg redde og utrygge. Mennesker som bidrar til slik utrygghet er undermåls. Imidlertid burde nettopp Israels ansvar overfor sine og andres barn tolkes i retning av at deres politikk er uansvarlig og sterkt kritikkverdig.

  De som konsekvent aldri er kritiske er imidlertid de såkalte "Israelsvennene" som i sin religions-suggesjon ser på Israel som løsningen for at bibelens profetier skal gå i oppfyllelse. At den jødiske stat skal utryddes, og at dommdag skal komme.

  Dette er bakgrunnen for kristnes støtte til Israel, selv om en ikke alltid vil innrømme det. Israelsmisjonen søker å konvertere jøder, for å redde dem fra dommedag. Dette er sannheten.

  Galskapen lever fritt i verden idag.

  SvarSlett
 4. Den lever i verste velkommende, ja. Og som jeg har påpekt før så er støtten israel får i vesten nesten like ille som israel selv. I usa, både pengemessig og "moralsk", og også i europa. Det er jo også litt morsomt med denne støttet. Noen av støttespillerne er jo slett ikke jødenes venner, da de ser fram til at to tredjedeler av dem blir utryddet for å tilfredsstille det de ser på som et bibelsk profeti.

  "kulingen": Ja, verden ville ha sett litt bedre ut uten israel. Jeg vil så absolutt ha israel vekk fra kartet og legger ikke skjul på det. Det var et feilgrep helt fra starten av og har bare blitt verre etterhvert.

  De doble aene dine antyder dog at du er ute og reiser for tiden...

  SvarSlett
 5. Anonym2:08 p.m.

  Men du må vel være enig med NRKs reporter i at det er bittert at Tzipi Livni ikke blir statsminister, og at det hadde vært bedre om en kvinnelig massemorder hadde fått styre Israel?

  SvarSlett
 6. NRK, ja, man må jo være enig med dem, om man skal være en god nordmann?

  Nei...

  SvarSlett