tirsdag, mars 24, 2009

Flott

Ellers synes jeg det er flott å lese om mannen som lever med to kvinner, og snart vil ha barn med begge. Som nevnt tidligere så mener jeg at dagens tradisjonelle, mer eller mindre fastlåste ordning med en kvinne og en mann er en tvangstrøye som vi har blitt tvunget til å ikle oss altfor lenge.

Det er også bra at de tre nevnte er helt åpne om forholdet sitt, og samtidig helt greit at de ikke ønsker å gjøre sitt forhold til et moment som bidrar til offentlig forlystelse.

Verden og menneskeheten er inne i store forandringer, og jo mer som blir forandret, generelt sett, i form av oppløsning av tidligere samfunnsstrukturer jo bedre er det.

8 kommentarer:

 1. "jo mer som blir forandret, generelt sett, i form av oppløsning av tidligere samfunnsstrukturer jo bedre er det"

  merkfundig... hva slags verden vil du ha?

  SvarSlett
 2. Jeg vil ha en verden der rettferdighet og toleranse og variasjon og kreativitet hersker, som jeg har beskrevet i detalj her på bloggen og andre steder.

  En verden fri fra trangsynte drittsekker som deg og lignende.

  Det er bare folk som deg som kan kalle det «merkfundig».

  SvarSlett
 3. Møt nok en drittsekk som kaller det merkfundig og han drar den enda lenger og kaller den unaturlig og pervers!

  Oppsøk nærmeste veterinær snarest for sprøyten din...

  SvarSlett
 4. Unaturlig bare fordi det ikke passer ditt snevre syn på tilværelsen? PLEASE!

  Er dere mennesker eller roboter???

  Betegnelsen trangsynte drittsekker er egentlig lite dekkende. Det er atskillig verre enn som så.

  SvarSlett
 5. Det verste her, Amos, er at du overhodet ikke ønsker å påtvinge disse menneskene å leve på annet vis enn de selv vil. Hvis de misliker flerkoneri, er det jo svært enkelt å unngå det ;)

  Men de, på sin side, vil påtvinge verden sitt livssyn. Hvem er unaturlig?

  SvarSlett
 6. De har påtvunget verden sitt livssyn altfor lenge nå. Det er på høy tid det tar slutt.

  I naturen og også gjennom menneskehetens historie kan vi se alle mulige samlivsformer. Det er bare religiøse fanatikere og andre sneversynte som ønsker å påtvinge andre sitt dogmatiske syn.

  SvarSlett
 7. Saa om Amos klarer aa lokke til seg 20 partnere, mens undertegnede ingen, saa maa jo det vaere like urettferdig som om undertegnede har klart aa grafse til seg 20 millioner kroner, mens Amos ingen penger har. (hypotetisk fremsatt)

  Gjelder ikke likefordelingen her som paa alle andre omraader, ettersom kvinnfolk (som kapital) er et ytterst begrenset gode, spesielt i en polygamistiske verden som Amos sikler etter?????

  Jeg finner det merkverdig at Amos med sin ellers strenge fordelingspolitikk ikke finner det noedvendig, i god kommunistisk aand, aa regulere dette markedet ogsaa, slik at det blir max 1 kvinne per mann, baade i rettferdighetens navn og til felleskapets beste ;-)

  Lyngve
  ikke-kristen

  SvarSlett
 8. Igjen faller mye av Lyngves "kritikk" på steingrunn, siden Amos ikke er kommunist.

  Ellers roter Lyngve godt som vanlig.

  SvarSlett