søndag, september 02, 2007

Sprengt radio

Radiohode har kommet med den gledelige erklæringen om at han legger ned i kveld. Nå har jeg mistet tellingen på alle de som har sagt at de skal slutte (eller spøker om det), og ikke gjør det, men hvis det stemmer så er det en svært så gledelig nyhet.

Hoffet dukket slevsagt opp øyeblikkelig (de stod vel klar) og sa hvor trist dette var, men jeg synes slett ikke det at en av de mest forflatede bloggerne som finnes slutter er noe trist. Et av hoffmedlemmene, Alf Ivar snakker om profilerte bloggere som legger ned. Jeg vet ikke, jeg har nok en noe annen tolkning av det ordet enn han har.

En forflatet, hjernedød og hyklerisk blogg mindre. Så mange igjen.

2 kommentarer:

 1. Nuvel... Jeg syns nok det er bedre å «tenne et lys» enn å forbanne mørket, så å si. Folk må få bruke bloggene sine til hva pokker de vil, og ingen tvinger fx meg til å lese dem.

  Sist jeg kommenterte hos Radiohode ble jeg til overmål ønsket meget hyggelig velkommen, så jeg skal ikke se bort fra at jeg feller en tåre (les: krokodilletåre) i natt jeg med... :-)

  Saken jeg kommenterte var heller ikke helt ueffen: En GooTube-dokumentar som «dokumenterte» at tårnene fortsatt sto på Manhattan, at flyene hadde fløyet rett forbi, og at TV-selskapene i junaiten slik sett hadde holdt hele verden for narr.

  Og hvem vet: Kanskje får vi snart se et gjenoppstått «Videohode»?!

  SvarSlett
 2. Ukrutt forgår ikke så lett, men siden han ikke er ukrutt så vet jeg ikke.

  Min holdning er at man må både tenne lys og forbanne mørket, eller rettere sagt, tenne mørket og forbanne lyset.

  SvarSlett