søndag, januar 11, 2009

En gledens dag (VI)

Den norske regjeringen, med nåværende justisminister og kommende utenriksminister Amos Keppler i spissen stengte i dag den israelske ambassaden i Oslo og ga ambassadepersonalet 24 timer på å komme seg ut av norge. Regjeringen innførte også sterke føringer på politiet og ba dem beholde køllene på hoftene og holde seg på stasjonene og holde seg unna mens de stadig større demonstrasjonene mot israels folkemord og barnemord i Palestina foregår i landets byer. Demonstrasjonsretten vil fra nå av nå gjelde alle landets borgere, også de som tidligere har blitt sterkt hundset av politiet, inkludert det såkalte blitzmiljøet og andre autonome grupper, over hele landet. De vil også motta kompensasjon for urettmessig forfølgelse. Politiet vil ikke lenger ha rett til å kriminalisere en demonstrasjon og man vil ikke behøve å søke om tillatelse først. Grunnlovens entydige paragraf om total og betingelsesløs ytringsfrihet vil bli gjeninnført og understreket. Alle muligheter til å straffe ytringer vil bli fjernet. Alle former for sensur vil bli forbudt ved lov, inkludert selskapers og webredaktørers rett til å forandre eller fjerne innlegg. Det å søke å straffe en person for ytringer vil bli straffbart. Alle henvisinger til bedrifters og selskapers copyright vil bli fjernet fra straffeloven. Bare individer vil fra nå av kunne inneha copyright.

Regjeringen vil så snart som vel mulig ta et selvstendig initiativ til å stille alle i det israelske maktapparatet for menneskerettsdomstolen i Haag for folkemord og forbrytelser mot menneskeheten. Tiltale vil også bli søkt mot deres norske og internasjonale støttespillere.

Det vil fra neste måned bli forbudt for nordmenn å drive noen form for handel med israel eller israelske selskaper eller med selskaper som handler med israel. Det vil også bli forbud mot all militær, kulturell og politisk kontakt. Norges boikott vil bli total. De nye regjeringene i Sverige og Danmark er ventet å fatte lignende vedtak om utvisning av israelsk personell og om totalboikott i løpet av få dager.

Også USA vil motta en sterk protest fra norske myndigheter. Norge vil ikke lenger kjøpe de nye amerikanske jagerflyene og vil melde utmelding fra NATO innen kort tid, med mindre en dramatisk kursendring i organisasjonen og USAs politikk blir annonsert i løpet av de neste ukene. Dette må inkludere en betingelsesløs tilbaketrekking fra alle okkuperte land, og en dreining mot en klart fiendtlig holdning til israel.

Regjeringen vil komme tilbake med mange flere sanne forandringer i nærmeste fremtid.

7 kommentarer:

 1. Ja. Unntatt at jeg er imot deportering av mennesker. Ambassadepersonale har et liv her i landet, og å tvinge dem ut på den måten mener jeg er uriktig.

  1. Det er inndragelse av frihet å forby alle nordmenn å ha kontakt med Israel. Ja, jeg vet at de også har tatt friheten til Gaza-folka. Men et slikt forbud vil gjelde mest som boikott, for internett finnes jo.

  2. (Du glemte en linje som konsekvens av denne dristige politikk:) Oslo og et område rundt med 300 km i diameter finnes ikke lenger. Synd.

  3. DU I REGJERINGA? Det må ha vært en drøm.

  SvarSlett
 2. Verden ville aldri mer ha blitt den samme...

  Den gode justisministeren ville bare ha utvist de av israelsk nasjonalitet.

  SvarSlett
 3. Å med den stemningen som nå er i Norge, så kan det bli slik før Herr Amos aner.

  SvarSlett
 4. Anonym4:50 a.m.

  Det ville vært dagen sin det ja! Da kunne det kanskje være mulig å komme seg frem til en demonstrasjon også for oss med rart hår og hettegenser. Jeg synes virkelig folka som sitter hjemme og hyler over seg kunne ta seg en tur i demo og kjent litt på stemninga og provokasjonene fra de som skal "holde pøbelen i sjakk" før de tar helt av på sin egen selvrettferdighet. Jeg forstår jo at de er forpliktet til å arrestere dem de ser angripe personer, men som vanlig ser vi en situasjon med massearestasjoner som må ende med frifinnelse..

  SvarSlett
 5. Viljar: det er uniformert terror. Ah, hvilket fabelaktig, men forferdelig uttrykk...

  Gullars: Jeg tror det er liten sjanse for det.

  SvarSlett
 6. Snart har vi norsk jødejakt i ren Borat-stil.
  Vi blir virkelighetens parodier på jødehaterne i Borat-serien.

  SvarSlett
 7. for noe sludder. her snakker man om israelere knyttet til det isreaelske maktapapratet, ikke fordi de er jøder.

  SvarSlett