onsdag, januar 21, 2009

En tvers igjennom riktig beskrivelse spredd av ansatt i UD

En fullstendig korrekt montasje som setter likhetstegn mellom nazistenes herjinger i Europa og israels herjinger i Palestina er distribuert av en norsk ansatt ved norges ambassade i Saudi Arabia. Det er flott at individer tør å si det som det offisielle norge ikke våger å si høyt.


Som jeg har skrevet før så jobber israelske myndigheter og maktapparat senere enn det tyske gjorde, men sluttresultatet er ganske likt. På mer enn en måte er israelerne helt klart verre: de er langt mer tålmodig og har holdt på i seksti år nå, og jobber utrettelig for å nå målet. De har ikke nazistenes effektivitet, men de er langt grundigere.


En annen viktig ting her: Begrepet antisemitisme, slik det blir brukt i dag er meningløst, siden arabere også er semitter og israelerne og deres blinde tilhengere bruker det også helt galt og som et våpen mot sine kritikere.

Jødehat er slett ikke noe problem i norge i dag. Det finnes, slik all rasisme finnes, men som sagt: Betegnelsen blir stort sett brukt av forskrudde israeltilhengerne (ja, det inkluderer definitivt deg, Konrad) for å dekke til israels forbrytelser mot menneskeheten, folkemord og krigsforbrytelser. Norge er et dypt rasistisk samfunn, men det rammer i dag først og fremst fargede og muslimer.


Når det er sagt så må jeg bare gjenta at det bør ikke være NOE jødehat, at jeg finner all rasisme og snikrasisme fullstendig forkastelig. Man bør angripe den israelske regjeringen og det israelske maktapparatet, ikke individer fullstendig uten tilknytning til det og som ikke støtter det.

Jeg har aldri kunnet skjønne at noen kan definere seg selv, langt mindre definere andre individer ut fra såkalt etnisk tilhørighet.

De mange forskjellene mellom mennesker, både positive og negative er mellom individer, ikke mellom folkegrupper eller raser eller kjønn.

4 kommentarer:

 1. Jeg er helt enig i det du skriver. Forøvrig ville det vært en skam om hun som sendte e-mailen får sparken. Hva er kriminelt ved å avsløre krigsforbryteres sanne ansikt?

  SvarSlett
 2. Man bør avsløre det som bør avsløres og dette bør skrikes ut i alle mulige fora. Hun bør ikke miste jobben, men bli belønnet. Endelig en diplomat som snakker rett fra leveren.

  SvarSlett
 3. Takk folkens.

  Noe av det verste med dette er all støtten israel får og den såkalte nøytraliteten er, i mine øyne bare mer kamuflert israel-støtte, så hvert gang en i en offisiell stilling snakker ut mot sinnssykdommen blir det på en måte dobbelt verdifullt.

  SvarSlett