tirsdag, april 07, 2009

Bloggere som får meg til å spy

Jeg tar opp tråden fra Trond her. Jeg og Trond er slett ikke enig om alt (for å si det mildt), men når det gjelder rasisme er vi veldig på linje.

Hver gang jeg ser noe fra Hans Rustad, documentdotno, rightsdotno, Jan Simonsen, frieytringerdotno, usladdet osv kjenner jeg hvordan det svartner for meg. Det finnes andre, som de Trond nevner, men disse folkene får meg virkelig kvalmefornemmelse til å stige langt opp i halsen på meg. Noe av det aller verste er at de gir seg ut for å bære ytringsfrihetens faner. Det er så gjennomført falskt at jeg blir fly forbannet bare ved tanken. Disse folkene er rasister, rett og slett og bør ikke få den minste respekt.

At Borgeravisen er baktung med deres innlegg og at de attpåtil fronter Simonsens «frie ytringer» avslører også den såkalte borgeravisen. Jeg har lenge hatt blandede følelser for den, men nå, med støtten til den nevnte Simonsen tipper det over i negativ retning. Det at borgeravisen også innimellom poster radikale innlegg, deriblant mine blir ikke lenger relevant.

En ting er å la disse folkene få uttrykke seg (som de bør få uansett hvor kvalmende det er). Noe helt annet er å fremheve dem og deres rasisme og deres blendende menneskeforakt.

2 kommentarer:

  1. Geniale blogginnlegg dude!
    En av de desidert beste bloggene ute på nettet!!

    SvarSlett
  2. Jeg bukker dypt og takker.

    SvarSlett