mandag, august 27, 2007

perler på en snor

Først Donald Rumsfeld, dernest Karl Rowe og nå Alberto Gonzales. Tre drittsekker har blitt sparket eller tvunget til å avtre fra bushadministrasjonen. Nå mangler det bare at demokratene tar mot til seg og sørger for å få Vaktmesteren selv tiltalt, slik han bør bli, for en rekke forhold, alt fra krigsforbrytelser til misbruk av makt (underdrivelse magnifique). Da ville det blitt et morsomt siste år før valget i usa neste høst.

2 kommentarer:

 1. Desverre er det jo slik at sjefen sjøl er beskyttet av vanntette skott av trofaste (kjøpte og betalte) medhjelpere, dårlig hukommelse og "plausible deniability".

  Uheldigvis kan det se ut som om Dubya faktisk kunne blitt frikjent på grunn av mangelfulle sjelsevner hvis det kom så langt...

  :O)

  Jeg kjenner ikke en eneste amerikaner (og jeg kjenner endel), som støtter galskapen. Kanskje støtten bare finnes hos den indre kjerne og i stemmemaskinenes indre?

  SvarSlett
 2. Vel, deesverre er det fortsatt en betydelig andel som mener at Saddam stod bak 9/11, og det til tross for at Bush SELV har innrømmet at han ikke stod bak...

  Jeg kjenner heller ikke noen, men jeg vet at de finnes.

  SvarSlett