lørdag, mars 01, 2008

Dødens samfunn

Adresseavisen har, utrolig nok fått med seg at antall hjernesvulster i befolkningen er mer enn doblet… sammen med de sedvanlige bortforklaringene som industrien og myndighetene produserer på samlebånd.

Antallet hjernesvulster er doblet siden 70-tallet og er nå den hyppigste sykdomsårsaken til dødsfall blant barn.

For å gå rett på sak: Årsaken til dette og også økningen i talløse andre sykdommer skyldtes forgiftningen av miljøet og IKKE bedre diagnose eller arvelige sykdommer eller økt kosmisk stråling (en favoritt hos apologistene for nær sagt enhver sak).

Grunnen er den dramatiske økningen i forurensning og kjemiske gifter og radioaktivitet vi har blitt ofre for siden Annen Verdenskrig. Det har vært en eksplosjon av kjemikalier og kunstige stoffer som vi blir eksponert for daglig, fra unnfangelse til grav. De siste ti årene har utbredelsen av mobiltelefonen gjort risken enda høyere. Farene øker år for år. Alt snakket om at noe blir gjort med det er utelukkende skuebrød.

Industrien og myndighetene, i uskjønn forening bruker ressursene på å berolige befolkningen, for å servere dem stadig mer ekstreme løgner.

Noen stoffer er farligere enn andre, men det er det generelt høye og stadig høyere nivået som er det virkelig farlige. Disse stoffene finnes overalt, fra nordpolen til sydpolen, i stadig sterkere konsentrasjoner.

Det er veldig bra at det er så mye snakk om den menneskeskapte Global Oppvarmingen i disse dager. Det skulle vært mye mer snakk og ikke minst mye mer handling når det gjelder den, men Global Oppvarming, nær sagt uansett hvor ille og kraftig den blir er bare en trussel mot sivilisasjonen, mot det moderne samfunnet, ikke mot menneskeheten som helhet.

Giftene er det, og mot alt liv på kloden «over» mikroorganismer, kanskje med unntak av innsekter. Innsekter overlever alt. Det er de som hevder at innsektene vil arve jorden, og det blir bare mer og mer trolig for hver dag som går.

Hvis du tror eller hevder at dette er eller avskriver det som skremselspropaganda så er du skikkelig i fornektelsesmodus. Dessverre er du heller ikke alene om det. Fornektelse er en svært moderne tilstand. Industrien og myndighetene, det moderne diktaturet selger den sammen med tvilen, som ett eller to av de aller mest suksessbetonte produkter.

Menneskeheten blir sykere og sykere, både mentalt og fysisk, men ikke bare fortsetter vi som vi stevner, men vi stevner stadig fortere og med større «glød».

Dette er ikke ukjente faktorer. De er tvert om velkjente og finnes i det offentlig rom, men veldig få ser ut til sette sammen alle delene og innse hvor desperat situasjonen i virkeligheten er. De som gjør det blir gjerne omtalt som for «negative», og gjerne som «dommedagsprofeter» osv.

Slike ting.

Informasjonsstrømmen styres av Media, diktaturets mest effektive våpen. Hvis det ikke blir omtalt der finnes det ikke. Dog hender det at det blir omtalt. Informasjonsstrømmen kan ikke stenges, bare kanaliseres. Adresseavisens artikkel er et glimrende eksempel. Det står veldig lite om selve sykdommen og de virkelige årsakene til den, men Fornektelsen og Tvilen mangler det ikke på.

Hvis du ønsker sann og riktig informasjon bør du så absolutt anstrenge deg, anstrenge deg hardt for å søke sann alternativ informasjon. Og etter at man har gjort det en stund åpenbarer et totalt forskjellig og krystallklart bilde seg.

Min slevsagte holdning er at man nå må kaste tvilen på den søppelhaugen den hører hjemme. Det finnes ikke tvil. Ikke om den menneskeskapte Globale Oppvarmingen, ikke om de horrible konsekvensene av det moderne menneskeskapte samfunn som helhet, eller om hvordan diktaturet vi alle lever under gjør sitt aller beste for å tåkelegge vår tankegang og ellers så veldig skarpe logikk. De lyver for oss på alle tenkelige og utenkelige måter og dette er en av mange horrible og uavvendelige resultater av vår manglende evne til å avsløre og ikke minst avvise Løgnen og dens mange tjenere.

Det er bare helt bånn i bøtta.

7 kommentarer:

 1. Godt innlegg. Av og til lurer jeg på om myndighetene spiller dumme eller om de rett og slett Er dumme.

  Bevisene for giftsamfunnet ser vi overalt hvis vi bare åpner øynene. Hvor mange tusen mennesker skal ofres? Se det har ingen svar på.

  Her spiller våre aller mest primitive instinkter inn - instinkter som selvsagt ikke er tilpasset den moderne sivilisasjon på noen som helst måte. Vi sitter kollektivt som frosken i gryta mens vannet omkring oss blir varmere.

  En kan gjerne kalle det en konspirasjon. Nok av mennesker (inkludert regjeringer) har mye å vinne på dette spillet. Virkeligheten tror jeg uheldigvis er at vi ikke er utstyrt med nok kollektiv fornuft til å innse at naturen - inkludert oss selv - er et nøye koreografert kjemisk samspill. Et samspill som ikke har godt av vår taktstokk.

  SvarSlett
 2. Det er alt sammen, en konspirasjon der nesten alle deltar.

  Så ja, slevsagt handler det om hvordan vi har fjernet oss fra naturen, hvordan det skaper det unaturlige samfunnet. Alt det andre uhyggelige blir en naturlig! konsekvens av det.

  Myndighetene og forurenserne ER dumme eller uvitende eller blokkert i skallen eller hva man enn skal kalle det, en livsfarlig uvitenhet, ufølsomhet, brutalitet vi alle lider under.

  Jeg tror faktisk jeg kunne ha skrevet en hel bok om dette. Det er så utrolig mye stoff, slik et «rikt» materiale...

  Men det er jo ikke slikt man blir inspirert av akkurat. Man får det i halsen og den tetter seg stadig mer til.

  SvarSlett
 3. Såkalte "hormonhermere" er stoffer, gjernne i uskyldige ting som oppvaskmiddel og såper, som ligner spesifikke hormoner i molekylær oppbygning.

  Avhengid av art, enten vi snakker om menneske, vombat, delfin eller isbjørn, kan enkelte pattedyr reagere på enkelte "hormonhermere" som om dette var ekte hormoner.

  Hormoner er potente greier, og små mengder kan gi store konsekvenser for den som eksponeres.
  Og vi vet forsvinnende lite om hvilke stoffer som påvirker hvilke dyr, eller mennesker for den del, og hvor små mengder som trengs for å gjøre skade.

  Myndighetene har altså rett i at det ikke finnes forskingsmessig belegg for uro, men man kan like gjerne snu på det: Det finnes ikke "bevis" på at all forurensingen er ufarlig heller.
  Temaet er rett og slett blitt fortiet, eller kanskje bare fortrengt som ubehagelig?

  Hva vi alltid kan stole på er empiri.
  Den gode gamle praktiske erfaringen.

  Isbjørnene blir stadig oftere født som hermafroditter, og Norge, som sammenliknet med Danmark er det reneste sunnhetsimperiet, får stadig mer kreft å stri med.

  Hvordan reagerer politikerne?
  De skylder på tobakk og alkohol.

  Er Norge det eneste landet i verden der mennesker røyker og drikker?

  Som vi sier på mine kanter:
  E` det løye me drikke?

  SvarSlett
 4. Ja, dette er en av gruppene jeg har snakket veldig mye om i tidligere innlegg, såkalte miljøøstrogener, blant annet. De tar plassen til naturlige hormoner og ødelegger kroppen, helt fra unnfangelsen. De kan også ha skadet foreldrene våre før vi blir unnfanget. For hver generasjon som går blir vi stadig mer ødelagt.

  Og alt dette får bortimot ingen oppmerksomhet, ikke i offentligheten, ikke blant bloggere eller noen steder der beslutninger tas. Når jeg og Helge og andre skriver om det blir det simpelthen ignorert. Forstå det den som kan.

  SvarSlett
 5. Kanskje dette vil hjelpe på forståelsen:

  http://no.wikipedia.org/wiki/Kognitiv_dissonans

  I valget mellom å leve i samfunnets behagelige, polstrede celle eller å sørge for menneskeartens overlevelse, ser de fleste ut til å velge den polstrede cellen.

  SvarSlett
 6. Kognitiv dissonans er absolutt inne i bildet her. Problemet ligger vel i at en ikke kan skylde dette på menigmann alene, og derfor er det et ikke-tema.

  Gud bedre om noen "ansvarlige" politikere skulle bli beskyldt for å ha problemer med å takle virkeligheten!

  SvarSlett
 7. Forskjellige former for disassosiasjon spiller nok en rolle, men det er uansett bare forbokstavene. Fornektelsen er langt større og går langt dypere enn som så.

  Hos dagens såkalte ledere går den skikkelig dypt.

  SvarSlett