søndag, september 02, 2007

Mer propaganda

Tronds Orakel (eller er det Konservativt Forum eller Livets Nitriste Gutter) kommer med mer Venstre (partiet Venstre) propaganda i dag. Han snakker om partiprogrammet, om hvordan det skal redde miljøet (latterlig) og han snakker om nettmøtet med mogulen sin, Sponheim.

Det gjør meg like uggen som tidligere, som hver gang jeg ser bloggere med partipolitisk tilknytning avsløre seg eller komme med dårlig skjulte hentydninger. Heldigvis er det ikke mange bloggere med partpolitisk tilknytning, men de som finnes er helt klart for mange som de er.

For de av oss som er opptatt av å redde, og dermed forandre verden, så blir dette helt uakseptabelt. Hvis livet på jorden skal reddes må det skje helt utenfor noen form for etablerte kanaler og partiene er blant de mest etablerte som finnes, og det synes.

11 kommentarer:

 1. neimen er det ikke sinte lille amos. litt for mye møllers traen??

  SvarSlett
 2. Disse stadig forsøkene på bortforklaringer og å bruke røyk og speil fungerer ikke lenger, Trond. Har ingen fortalt deg det?

  SvarSlett
 3. det er faktisk ingenting å bortforklare egentlig. Hva skulle det egentlig være?? Lykke til videre med din kamp for å gjøre verden til et bedre sted.

  SvarSlett
 4. Takk. Vel, en av mange bortforklaringer er at du prøver å bortforklare at du er medlem av Venstre, et parti og en politisk "kraft" som har bidratt og bidrar sterkt til å gjøre verden til det bedritne stedet den er. Du støtter alle viktige samfunnsfunksjoner. En klassisk partislave.

  SvarSlett
 5. Anonym2:09 p.m.

  Bortforklare at jeg er medlem av venstre?? Når gjorde jeg det. I overskriften til bloggen forteller jeg jo det.
  Så er du medlem av noe så er du slave av det?? artig tolkning.

  SvarSlett
 6. Jeg synes ikke det, synes ikke det er artig. Ja, å være medlem av noe som helst er negativt. Å være emdlem av et politisk parto er definitivt ille og en slavestatus.

  Neida, du sier ikke at du ikke er medlem av Venstre. Du bare underslår hva det betyr.

  SvarSlett
 7. "Hvis livet på jorden skal reddes må det skje helt utenfor noen form for etablerte kanaler "

  Den rasjonelle tenking bak dette blir vel litt vanskelig. Hvis en løsning alltid ligger unna det etablerte, og du er enig i at du trenger flere enn deg selv for å redde verden (noe jeg antar du gjør fordi du skriver en blogg) kjemper du egentlig å få ditt standpunkt etablert, og kan derfor ikke redde verden.

  SvarSlett
 8. Jeg er enig i Amos' ressonement. Det etablerte per idag gjør så lite at det er som å pisse på en oljebrann i Iraks ørken i motvind.

  Derfor kan ikke det etablerte hjelpe oss uten en massiv og total restrukturering.

  I og med at ingen krefter blant det etablerte ønsker dette, blir det etablerte en motpart, en fiende - i kampen om en verden i økologisk balanse!

  SvarSlett
 9. Og heldigvis finnes det millioner av mennesker allerede som jobber utenfor det etablerte samfunn.

  Min mening er slevsagt at det er det å jobbe innenfor det etablerte som er "litt vel vanskelig", for ikke å si umulig.

  SvarSlett
 10. Å jobbe for miljøvern innenfor det etablerte politiske miljø er, som du sier, umulig.

  En blir raskt luket bort fra partilistene når en ikke "spiller på lag".

  SvarSlett
 11. Veldig raskt, som om Partiet er et tenkende?levende (dødt) vesen. Partiet er et speilbildet på samfunnet som helhet. Det samme skjer der.

  SvarSlett