onsdag, oktober 17, 2007

En Reisendes Dagbok - London 2007

Jeg er tilbake i Byenes By og blodet fosskoker. Jeg kjenner det i hver eneste celle, i hvert eneste fiber av mitt vesen.

Det er helt utrolig at folk flest nekter seg selv Gleden ved a reise. Selv mange av de som reiser gjor det. A Reise blir gjerne sett ned pa i dagens verden, som sa mye av det lille av verdi som finnes i dag.

Men London brenner, selv uten apne flammer, og det samme gjor mange av de som befinner seg der. Jungelen finnes i London. Den apne villmarken og villdyret i menneskets indre finnes der, i enda storre grad enn ellers i verden.

Jeg lever her, enda mer enn jeg gjor andre steder, fordi livet brenner over apen flamme her. Det er en herlig smeltedigel av mennesker, av kulturer og av det som ligger skjult. Magi, lidenskap og skapertrang brenner her i denne steinorkenen, til tross for at det er en steinorken.

Steinorkenen forvitrer og faller sammen her, med langt storre hastighet enn de fleste andre steder. De som soker menneskenes eldgamle kilder kommer hit, for a finne likesinnede, for a finne seg selv og Skyggen som brenner i hvert eneste menneske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar