mandag, oktober 29, 2007

Svada Erik

Ellers jobbet Erik Solheim hardt for å sette ny rekord i tullprat i kveld da han skulle prøve å bortforklare hvorfor StatoilHydro har engasjert seg i det oljerike Aserbajan.

Han forklarte seg i forbindelse med at Erling Borgen har laget en film som nådeløst dokumenterer overgrepene der og StatoilHydros stilltiende aksept av dem.

Det var ikke måte på hvor mye godt StatoilHydros nærvær i landet medførte og hvor mye den norske regjeringen gjorde for å påvirke landets tyranniske styresett. Det faktum at regjeringens «anstrengelser» har feilet totalt i å gjøre inntrykk på landets myndigheter har øyensynlig gått han hus forbi… i likhet med så veldig mye annet, også i tillegg til alle de logiske bristene i hans argumentasjon intervjueren fra TV2 utrolig nok klarte å påpeke.

Det er ganske utrolig at det går an å pakke så mye tullprat inn i et kort intervju, men Svada Erik klarte det faktisk, og selv om dette er svært vanlig i enhver regjering så har Erik i sannhet blitt en av gutta også i så måte.

Tenke seg til at han en gang i tiden faktisk verdsatte direkte og åpen og ærlig tale. Det er dog lenge siden, men forandringen er så dramatisk at man begynner å lure på om det er samme mannen.

Jeg vil bestemt hevde at romvesener må ha byttet han ut med en dobbeltgjenger en eller annen gang i løpet av de siste femten årene. Ja, det vil jeg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar