lørdag, juli 12, 2008

Kvalmende rikinger i kø

Enda en person som har drøssevis av penger og som er fattig på menneskelighet har stått fram offentlig med sine ideer om hvor skapet bør stå. Det har vært en del av dem i det siste. Jeg er glad de har stått fram, at de utsetter seg for berettiget spott og spe.

Milliardær Jan Haudemann Andersen er nøyaktig like livsfjern som sine kollegaer Ole Mæle og Stein Erik Hagen. De gjemmer seg bak pengene og makten de har kloret til seg og mener at deres ord skal tillegges større vekt enn andres.

Dessverre gir dagens bunn urettferdige pyramidesamfunn dem den retten.

De fortjener dog intet annet enn avsky og forakt.Ole Mæle feirer fødselsdagen sin ved å frakte hundre av sine venner! til St Tropez i chartret fly. Dette og Mæles personlighet eller mangel på sådan forbedrer seg ikke i tidens fylde, men blir bare verre og verre og verre.

Andersen angriper alt fra det mer eller mindre rådende (og riktige) synet på den menneskeskapte Globale Oppvarming til fedre som triller barnevogn og avslører seg heldigvis grenseløst. Hvis det mot formodning skulle bli innført skikkelige tiltak mot den menneskeskapte Globale Oppvarmingen så vil han kanskje komme til å tjene noen tusen mindre i året, det svinet. Det finnes utrolig nok de som beundrer disse umenneskelige vesenene. Heldigvis finnes de som taler dem midt imot også, men det er ikke på langt nær nok av dem.

Det er vanskelig å finne sterke nok ord til å beskrive folk som Mæle, Andersen, Hagen & co. De er farlige, ødeleggere i ett samfunn der ødeleggere har alle fordeler.

3 kommentarer:

  1. Ettersom den gode mann Amos er sterkt i mot eiendomsretten, så tar jeg meg til rette og stjeler mange av hans poeng.

    SvarSlett
  2. Men Gringo er en generøs tyv.
    Gringo legger lenker til Amos.

    SvarSlett