mandag, desember 03, 2007

Målmannen

Dette ser ut til å være dagen for blogangrep fra min side. Det var ikke planlagt, men slik ble det. Tanker som har svevet i lang tid detter i bakken.

Gøy!

Jeg har fulgt med den såkalte Målmannen en stund. Han klaget i en post over hvor undervurdert konservative og tradisjonelle verdier var. Min holdning er slevsagt at slike «verdier» bør undervurderes på det kraftigste. Målmannen selv er et utmerket eksempel på dette. Blant hans mange forferdelige syn på tilværelsen har vi disse:

Han benytter enhver sjanse han kan til å angripe muslimer og forsvare den kristne tradisjonen. Hver eneste gang en enkelt muslim, etter hans mening gjør noe galt eller sier noe galt så kjører han på. Da blir muslimen en representant for sitt syn, mens når en kristen gjør akkurat det samme blir denne et individ, som ikke er representativ for sin religion. Så typisk og forutsigbart. Han forsvarer Israel og angriper Palestinerne, og disker opp med hver eneste floskel i boken.

Jo da, Målmannen er en utmerket utgave av arten konservativ og tradisjonsbundet. Han og Konrad har hatt noen skikkelig morsomme passiarer i det siste. Konrad har gjort en utmerket jobb med å ta den gode Målmannen på kornet, men så er det heller ikke en vanskelig, men en tvert om svært så takknemlig oppgave.

7 kommentarer:

 1. Anonym1:20 p.m.

  Bloggangrep er stas! En blogger har utnevnt en annen blogger til «Månedens fehode»..

  SvarSlett
 2. Ja, og han traff nok spikeren på hodet der. Disse folkene på Skepsis er nokså livsfjerne, for å si det mildt.

  SvarSlett
 3. Sjå vårt svar her:

  http://maalmannen.blogspot.com/2007/12/utan-grensor-eller-grenselaust-politisk.html

  SvarSlett
 4. Anonym7:28 a.m.

  Målmannen er i slett lune for tiden. :)

  Han fikk hjelp av sine venner til å få motangrepet på stakkars lille Konrad opp på Bloggrevyens popularietstopp.

  Stor moro!

  SvarSlett
 5. Kjempe. Han bør jo også befinne seg i konstant slett lune etter min mening.

  Han kaller MEG politisk korrekt. Veldig, veldig morsomt.

  SvarSlett
 6. Jeg blir klassifisert som sosialist og endog svart-hvit tenkende. Målmennene skulle bare visst hvem Konrad! Ikke akkurat sosialist.

  SvarSlett
 7. For enkelte er høyrefolk sosialister.

  SvarSlett