fredag, oktober 24, 2008

«De» har alltid vært her

Finnes det liv, til og med såkalt intelligent liv andre steder i Universet? Mitt svar er et enkelt, rungende ja. Det er simpelthen en altfor stor tilfeldighet at det bare har oppstått her. I all korthet finnes det billiarder av galakser i bare i vårt univers, og billiarder stjerner i hver galakse. Å i det hele tatt tvile på det er utrolig arrogant på menneskehetens og Jordens vegne.

Har de «besøkt» oss? Den samme arrogansen hos de som benekter det er til stede her. En av de mest brukte argumentene mot det er de enorme avstandene, at det lar seg ikke gjøre å reise effektivt i verdensrommet med dagens teknologi. Legg merke til den setningen: med den teknologien som vi i dag har til rådighet. Noen benektere går enda lenger og hevder at det vil aldri finnes en teknologi som vil kunne hjelpe oss å reise effektivt til steder som ligger lysår unna. Som vanlig beveger ikke vitenskapen og dens menn og kvinner seg ut av laboratoriet og de begrensede forsøkene som blir utført der.

Det finnes uendelig med indisier (det endelige bevis finnes ikke for noe) for at de alltid har vært her, i hvert fall så lenge det har vært mennesker, at de fortsatt er her: nåtidens vitneforklaringer, historiske kilder og religiøse tekster er «bevis» nok i seg selv. Det finnes utallige andre måter de har gjort sitt nærvær kjent på.

Jeg støtter generelt sett Erich Von Däniken og andres observasjoner, det de påpeker om tidligere tiders besøk av utenomjordisk intelligens, om gudenes himmelvogner, fysiske tegn på bakken og høyt oppe på bratte fjellvegger osv. Fortiden har alene en overveldende mengde materiale som burde ha overbevist selv den verste «skeptiker».

I det som kalles moderne tid har det som kalles ufo-observasjoner og andre beslektede hendelser nærmest eksplodert. Under andre verdenskrig meldte flygere fra alle land fra om en mengde flygemaskiner fullstendig overlegen deres egne. Det skapte til dels panikk i alle leire, fordi alle fryktet at disse maskinene tilhørte fienden. De fant jo lett ut at det ikke var tilfelle, slevsagt siden denne avanserte teknologien aldri ble brukt mot dem.

Et utenomjordisk romskip styrtet ved Roswell i 1947. Nær sagt alle de beretningene man hører om det er nokså entydige. De som snakker ut, som ikke har blitt kneblet av de amerikanske myndighetene er helt klart troverdig. Fra første stund er det mange personer som uavhengig av hverandre forteller biter av den samme historien, noe vi ser gang på gang når det gjelder observasjoner av utenomjordiske intelligens.

Dette er en av de gangene vi vet, bortenfor rimelig tvil at saken ble dysset ned og vitner ble truet til taushet. Det finnes mange andre.

Såkalte Flygende Tallerkener eller såkalte Ufoer (Uidentifiserte Flygende Objekter) har blitt observert over mange byer, mange ganger, av mange personer, uavhengig av hverandre, lenge før folk fikk anledning til å snakke med hverandre og sammenholde forklaringer. Vitneforklaringene til de fleste av dem er langt mer troverdig enn i mange rettssaker.

Folk har blitt bortført av utenomjordiske intelligenser. Mange av dem som ikke husker noe den første tiden, som gjerne lider av hukommelsestap etterpå har husket senere av seg selv eller det har kommet fram gjennom hypnose. Flere psykologer som har behandlet folk for åpenbare traumer har (igjen) uavhengig av hverandre fått fram lignende, men dog langt fra identiske historier. Folk har blitt bortført, eksperimentert med og så sluppet løs igjen.

Bortforklaringene på dette, som igjen kommer fra såkalte skeptikere er forøvrig en av de mest hysterisk morsomme og idiotiske man kan tenke seg. De påstår at det er fordi folk sover, under såkalt søvnparalyse. Dog «glemmer» de, typisk nok at mange bortføringer skjer mens folk er lys våkne…

En hårreisende logisk brist som av en eller annen grunn går folk hus forbi.

Akkurat som med det generelt paranormale er det etablerte samfunnets reaksjoner minst like interessant som selve hendelsene i seg selv.

De siste to tiårene har kornsirkler, enda en metode for blant annet kommunikasjon dukket opp. Kornsirklene kan enkelt nok deles i to typer. Der aksene er bøyd står utenomjordisk intelligens bak. Der de er brukket står mennesker bak. Menneskenes, svindlernes spede forsøk er gjerne også av langt ringere kvalitet. Forskjellen skriker mot en, mot alle som studerer det med åpne øyne.

I det hele tatt: som all annen paranormal aktivitet så er utenomjordisk intelligens et overveldende og utvilsomt nærvær i menneskenes liv, like mye som alt annet vi ser rundt oss til daglig og er egentlig ikke paranormalt i det hele tatt. Grunnen til at det blir oppfattet som det er at mange fullstendig naturlig fenomener og prosesser blir fornektet i dagens livsfiendtlige og naturfiendtlige samfunn. Noe som forsterker den virkningen er at offentlige og private myndigheter, de gruppene som har makten i dagens verden bevisst og ærgjerrig skjuler og diskrediterer alt som dreier seg om utenomjordisk intelligens og det paranormale generelt. De frykter, ganske riktig at hvis disse livets fakta hadde blitt generelt akseptert ville de ha mistet den makten de har over en kuet befolkning.

Så enkelt er det.


Se gjerne på dette som en første, beskjeden gjennomgang. Jeg vil komme tilbake med langt mer detaljerte beskrivelser senere, blant annet av min egen bortførelse.


Med dette har jeg, så vidt jeg kan se dekket samtlige tema og områder som interesserer meg her på bloggen.

Halleluja!

3 kommentarer:

 1. Bra innlegg!

  Jeg må innrømme at von Dänicken blir litt for søkt for meg, selv om han nok er inne på noe.

  Jeg vil heller anbefale Zecharia Sitchin's teorier, nedskrevet i de syv bøkene "the earth chronicles" og da er klassikeren fra 1977 obligatorisk lesning "The 12th planet". Teoriene hans baserer seg på de oldgamle steintavlene til Sumererne (verdens eldste sivilisjosjon)... Anunakiene og det greiene der.

  Dessverre er alle disse teoriene blitt forpestet av konspirasjonsteoretikere på nettet gjennom årtider og ingen tar noe som helst seriøst. Det skal også sies at Sitchin er helt på jordet til tider, spesielt i hans siste bøker. Men 12th planet vil jeg anbefale deg å lese. Det er blant annet her tanken om Niburu stammer fra. Eller Planet X som mange kaller den på nettet i dag.

  Uansett, interessant å lese dine tekster. Ser ut som vi kan ha mye av de samme interessene. Hm..

  SvarSlett
 2. Takk.

  Vel, jeg vil si at Dânicken er langt mindre søkt enn Sitchin...

  Sitchins teorier om solsystemet osv er for fantastisk, selv for meg.

  Dog vil jeg si at jeg støtter mest Dânickens observasjoner, ikke nødvendigvis hans konklusjoner, ikke når han begynner å spekulere for alvor.

  Jeg tror de fremmede kommer langveisfra, selv om de ganske sikkert er mer enn en art og opprinnelse. Jeg tror slett ikke de kommer for å redde oss, slik enkelte new age guruer preker om. De er helt klart mer teknologisk avansert, men det er ikke det samme som om de er mer »avansert» sosiologisk. Jeg tror de er både ganske lik oss og veldig annerledes. De bryr seg ikke mer om oss enn vi gjør om maur, eller en bjørn eller et tre. Noen av dem kan se en viss nytte i oss, mens andre gir fullstendig blaffen.

  Jeg er enig med deg i at det finnes så mange svindlere og ekte galninger innenfor det paranormale nedslagsfeltet at de er definitivt med på å kaste et useriøst slør over det hele. Men ikke på langt nær så mye som maktens mennesker på Jorden, som sagt.

  SvarSlett
 3. Anonym2:27 p.m.

  Til siste innlegger. Tror du har helt rett i at man kan anta at 'dersom' det finnes sivilisasjoner som er langt mer fremskredne enn vår egen (og jeg tror dette svært gjerne er tilfellet) så ville de ikke bry seg mer om oss enn hva vi bryr oss om maur f.eks. De har nok også forstått (akkurat som vi) at man helst bør la laverestående livsformer få leve sine liv i fred, akkurat som vi nå endelig har skjønt at vi som mennesker helst ikke bør interferere i den øvrige naturs balanse.

  Og HVA skal en høyerestående sivilisasjon med oss egentlig?? De observerer jo at vi er primitive og underlegne i forhold til dem selv, og altså ikke 'modne' nok til å se 'deres' sannheter.

  Det nytter ikke å temme naturen, sier vi. Det nytter ikke å temme menneskene sier 'de'.

  F.eks: HVA hadde VI gjort om vi fant en planet full av noe som lignet maur? Godt mulig hadde vi observert de og foretatt reiser for å forske osv. Men hadde DE (maurene) hatt noen mulighet til å observere oss? Har de noen metoder i det hele tatt for dette? Og hva slags relevans hadde det hatt for maurene? Kunne de snakke med hverandre om det? Kanskje er det slik med en høyerestående livsform også. Mulig besøker de oss, men da kan det likesågodt være i en skala vi ikke har mulighet til å sanse innenfor 'det logiske' i VÅRE øyne. Get it?

  Eventuelle besøk ville nok uansett være av den anonyme og observative typen, nettopp fordi en høyerestående livsform ville fått lite igjen for å 'kontakte' oss. Og nettopp derfor eksisterer det ikke objektive og totale bevis for deres besøk eller eksistens (beklager således til blogger, for i motsetning til han/henne så tror jeg ikke det finnes noen ubetvilsomme bevis i noen menneskers hender, men aldri si aldri).

  Alt er relativt; DÈT er ubetvilsomt spør du meg!

  Enn manns sannhet er noe komplett annet i en annen manns øyne. Og selvsagt noe totalt annet i et utenomjordisk sinn.

  Men at det er liv på andre planeter er det i mine øyne liten tvil om. Vi har jo 'nesten' et fullstendig bevis på det allerede på mars(!!).

  SvarSlett