fredag, oktober 31, 2008

Dette er dagen

Første november er lansert som dagen da de som ennå ikke har meldt seg ut av statskirken bør gjøre det. Det er en utmerket oppfordring. Jeg støtter den, men vil slevsagt gå mye lenger.

Meld dere ut av statskirken og slutt å døpe barna deres. Hvis dere ikke får gjort det i morgen så sørg for å få gjort det så snart som mulig. Dere bør også gå ta de neste skrittene, de mange skrittene etter det, alle som en. Sett i gang med å motarbeide kristendommen og all religion på alle de måter dere måtte finne på og som står og ikke står til deres disposisjon. Klag til politikere som bevilger penger til nye kirker, helst lenge før kirkene blir bygget. Krev at eksisterende bygg blir tatt i bruk til andre ting. Slutt å gi penger til kristne organisasjoner, til nødhjelp, misjonærer og alt mulig sånt. Motarbeid kristendommens kvelende og dominerende favntak i samfunnet på alle tenkelige og utenkelige måter. Si fra hvor mye dere avskyr kristen forkynning i media og jobb for å fjerne kristne høytider fra den offisielle kalenderen. La ikke skolen bli brukt til å ødelegge barna dine. Gjør hva du kan for å gjøre slutt på all offentlig støtte til religion. Motarbeid bygging av religiøse bygg, alle religiøse bygg i ditt nærmiljø. Hvis tilbederne av guder ønsker å møtes innendørs la dem gjøre det i private hjem. Ta fra dem alle de privilegiene de har, alle de utallige måter de har til sin disposisjon for å til de grader trykke sitt livssyn nedover andres hoder.

Religionen har forpestet menneskenes tilværelse alt for lenge. Skrik ut, så høyt du kan, at nok er nok.

Dette er det du bør gjøre lørdag 1. november og hver eneste dag etter det.

8 kommentarer:

 1. Been there, done that ;)

  SvarSlett
 2. Hvilke kristne høytider?

  SvarSlett
 3. Påske, jul, pinse, kristelig himmelfarts dag

  SvarSlett
 4. Totta Näslund er ikke enig :)

  SvarSlett
 5. Greit, jeg kan være enig i at de to siste er kristne høytider.

  SvarSlett
 6. Alle nevnte er kristne høytidsdager.

  SvarSlett
 7. Har blitt gjort til kristne høytidsdager siden de ikke klarte å vende av hedningene. Påske var en feiring av like lang natt og dag, og jul, en vintersolhvervsfest.

  SvarSlett
 8. Ja, det var ikke opprinnelig kristne høytider, like lite som julenissen og juletreet var kristen.

  De kristne delte solfesten i to og flyttet den noe, for å undertrykke og forføre hedningene.

  Det er kristne høytider nå.

  SvarSlett