mandag, februar 25, 2008

Fabuleringer om en avskyelig praksis

Jeg har i mange år avskydd Fremskrittspartiet og fremskrittspartimedlemmer og velgere generelt av et godt hjerte, men det har toppet seg i det siste.

Det begynte med Osmundsen-saken. Jeg hadde egentlig ikke tenkt å skrive noe om den, men de overtalte meg. Carl Ivar Hagen & co har vært etter henne siden hun ble ansatt som statssekretær. Han kamuflerte det (sin rasisme), slik han ofte gjør, i fine vendinger, ved å si at ingen utlendinger burde delta i ledelsen av Norge. Men sa han noe da Ole Steen Olsen (hvit danske) og flere andre var statssekretær? Slevsagt ikke. Og de har mange andre rasistiske ting på sitt fillete tapet. Så mange lar seg lure av denne avskyelige mannen, dette krypet av et menneske, han og hans prinsesse på den råtne erten. Han avslører seg gang på gang på gang og folk lar seg lure, lar seg forføre, slik de lot seg forføre i Tyskland i mellomkrigstiden.

De drev hardkjøret mot henne, helt til sjansen omsider presenterte seg selv, og hun nærmest ble tvunget til å trekke seg… for noe som i en større sammenheng er en bagatell.

Så her er mitt forslag: Alle stortingsrepresentantene fra FrP bør bli sparket fra tinget for rasisme. Rasisme er som kjent ulovlig og har en strafferamme på ganske så lang tid. Om de ikke har brutt loven direkte (de er ganske så sleipe) så er det uomtvistelig sikkert at de har forbrutt seg mot lovens ånd, nå og i utallige saker før denne, noe de, som et lov og orden parti burde ha vedkjent seg. Slevsagt... Så spark dem ut av Stortinget og forvis dem til Svalbard, der Carl Ivar ville samle alle «narkomane og slyngler» for noen år tilbake. Jeg har fulgt denne «mannen» i tretti år og han blir bare verre og verre og verre, en avskyelig unnskylding for et menneske.

Så kan de tomsingene som stemmer på han og partiet hans (og prinsessens) følge etter han til Svalbard og la seg styre av han en tid, og da vil heller ikke resten av oss lide for deres tomseskap, slik vi alle må hvis FrP kommer i regjeringsposisjon ved neste valg, noe som slett ikke er usannsynlig.

PS: Isen på Svalbard vil uansett smelte om noen år, så det blir slett ikke så ille der oppe, når alt kommer til alt.

6 kommentarer:

 1. Ja, send de til Svalbard, så kan de danne en helt "etnisk hvit norsk stat" akkurat som boerne gjorde det i Syd-Afrika. De kan kalle det "Fremskrittspartilandia"! :)

  SvarSlett
 2. Nei, nei nei, ikke Svalbard!!! For all del - det blir jo riktig så levelig der oppe om ikke alt for lenge. La det heller bli Bouvetøya. For den er så elendig at uavhengig av klima så blir det straff!

  ;O)

  SvarSlett
 3. vent litt. Jeg trekker forslaget om Bouvetøya. Dyrelivet vil bli rasert. Vi må alle gå i tenkeboksen for å finne et sted der konsekvensene ikke blir for alvorlige.

  SvarSlett
 4. Peter den 1.s øy er et godt alternativ. Den er i tillegg norsk biland og kan avgis til Fremskrittspartilandia uten at det strider mot grunnloven til og med.

  Dyrelivet er heller ikke noe å snakke om etter det jeg forstår. Men noen egg kan vi kanskje akseptere å ødelegge for å løse et alvorlig samfunnsproblem?

  SvarSlett
 5. Jeg er enig, Svalbard vil snart bli en grønn, grønn øy og er nok altfor generøst.

  Ditt geografiske forslag er langt å foretrekke.

  SvarSlett
 6. Anonym8:54 a.m.

  Joda Frp var etter MRO hele tiden, enhver dust skjønner at det er rasisme eller appellering til slike primitive holdninger det handler. Men når de har en "sak" kan de kamuflere det hele.

  Ekkelt.

  SvarSlett