torsdag, januar 10, 2008

Personvern en illusjon

Det vi har visst lenge blir nå ettertrykkelig slått fast i 2007-rapporten fra The Privacy and Human Rights: Norge har et elendig personvern som grenser til ikke-eksisterende og «preges av en systematisk mangel på sikring av personvernet».

På område etter området blir det påpekt hvordan ting har gått fra galt til verre over store deler av verden de siste årene og hvor ivrig de forskjellige regjeringene, inklusiv den norske har vært i å implementere de negative forandringene.

Det blir vist hvordan Norge er verre enn Brasil, Latvia, Tsjekkia, Polen og Estland, i en rapport som omfatter 47 land. Synlig overvåkning, avlytting, lagring av teknisk informasjon og detaljer om passering av grenser.

Landene med best personvern i Europa: Romania, Ungarn og Slovakia. Og det sier ganske mye og bør, som alt annet i denne forbindelse være en vekker.

Vil disse opplysningene forårsake ville protester slik de burde? Slevsagt ikke. Saueflokken vil forbli en saueflokk og grepet vil bare strammes, stadig strammere år for år.

2 kommentarer:

  1. Dette er bare et av mange ledd i prosessen med å innføre totalt diktatur. Det morsomme er at vi har beholdt noen rester av demokratiet - slik som det illusoriske lokaldemokratiet. Og det er desverre nok til å overbevise flertallet om at alt er i sin skjønneste orden.

    Det er også svært interessant at den norske stat innfører svekket personvern først og fremst for de aller svakeste (selv om det er dårlig på alle plan) - dette er også en selvsagt del av flertallsdiktaturet - fordi vi i norge må SKAPE indre fiender - slik alle diktatur er avhengige av.

    SvarSlett
  2. Unnskyldningene, bortforklaringene og påskuddene er mange, men leder bare til en, uavvendelig konklusjon.

    SvarSlett