fredag, juni 15, 2007

Amnesty Internationals nye abortsyn

Jeg har tidligere latt være å støtte Amnesty International fordi de er for borgerlige, altfor opphengt i å omfavne de urettferdige lover og regler som gjelder i dagens samfunn når de skal definere hva regimer gjør galt. De tror på loven, tror på samfunnets definisjon av rettferdighet, der ingen rettferdighet finnes.

Men i det siste har de forandret sitt syn på fri abort, og tatt et skritt vekk fra mørkemennenes definisjon av hva som er menneskeverd. Mørkemennene er blant annet den katolske kirke som tyranniserer mennesker, mennesker verden over som er dum nok til å tro på deres definisjon av hva som er et godt liv.

Den katolske kirke oppfordrer i disse dager sine troende til å boikotte Amnesty. Og hvorfor? Jo, fordi Amnesty har endelig gjort noe riktig og utfordret et tvers igjennom uhyggelig og ødeleggende system. Amnesty går egentlig ikke særlig langt. De sier bare at kvinner som har blitt voldtatt og er i livsfare på grunn av sin graviditet bør få kunne ta abort. De har tidligere vært «nøytral», noe som stemmer godt med mitt syn på Amnesty på alle områder (sarkasme innskutt her).

«En katolsk weblogg», i enda et innlegg i en rekke direkte kvalmende og umenneskelige innlegg angriper Amnesty, selvsagt. Den har støttet pavens hårreisende antiabortsyn og hans syn på prevensjon og hans stort sett uhyggelige syn på livet. Slevsagt. Ja, vi bør ha nulltoleranse ovenfor et totalt intolerant menneskesyn. Enda en god ting med blogging og nettet generelt er at den har synliggjort kristendommen og kristne på en enda bedre måte enn de har klart tidligere. De skjuler seg ikke lenger og avslører seg nådeløst. En Katolsk Weblogg, kristenblogg.no osv.

Man føler bare avsky.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar