onsdag, oktober 28, 2009

Mer propaganda om «terrorisme» fra myndighetene

Jeg er alltid skeptisk hver eneste gang det kommer nye opplysninger om såkalt terrorisme fra myndigheter og deres lydige hunder, den etablerte pressen, fordi jeg får bekreftet det erfaringen har vist nokså lenge: det etablerte samfunn har funnet på hele terroristbegrepet for å lettere beholde kontrollen over folk. Så lenge folk er redde er de enda lettere å holde i sjakk.

De siste døgnene har det kommet to saker begge illustrerer dette glimrende. En gjeng fanatiske muslimer skal ha planlagt å komme helt fra Chicago i USA for å drepe folk i Danmark på grunn av de såkalte Muhammedtegningene.

Jeg tror ikke på det. Jeg er overbevist om at det bare er mer propaganda fra vestlige myndigheters side for å fyre oppunder «terroristfaren». Myndighetene lyver for oss. De lyver hele tiden, om alt fra 9/11 til den egentlige prisen på saft, så hvorfor skal de plutselig fortelle sannheten nå?

Og så kommer slevsagt generalsekretær i Norsk Presseforbund, Per Edgar Kokkvold, veldig beleilig og støtter myndighetene i deres kamp mot «terrorister» igjen, og kommer like godt med den utrolige bløffen om at «vi undervurderer terrorfaren». Fra hvem? Det må være fra han og de som styrer han fra sine mørke bakrom.

Det blir snart her, som i Storbritannia og andre land, at man blir fengslet og siktet og dømt bare man kjøper for mye gjødsel på nærmeste jordbrukskollektiv.

Som så mange andre bløffer og bedrag vi blir presentert for daglig i dagens vanvittige samfunn så er det helt utrolig at folk går på det. Det også sier veldig mye om hvor mye folk generelt sett bruker intelligensen sin, hvor godtroende de er.

Og, for å gjenta det slevsagte: hvis det finnes noen terror i dagens verden, slik myndighetene definerer den, så er det myndighetene som står bak den, både fordi de fører to brutale faktiske kriger, og fordi de også fører en krig, på mange nivåer mot sin egen befolkning.

Andre relevante innlegg på Uten Grenser

1984

Sann terror

Hva feiler det folk?

911 - nærmere det som skjedde

Konspirasjonsteorier

Etablert media sensurerer innlegg

2 kommentarer:

 1. Anonym4:59 p.m.

  Bra. Jeg hørte hele «syvtimen» på Alltid Nyheter idag (07-08), og det var Terror This og Terror That. Og Kokkvold, som du nevner, nevnte attpåtil «arabisk fascisme». Jaggu!

  Faktum er selvsagt - det krever bare et litt trenet øye - at vi snakker om zionistisk fascisme. Flemming Rose i Jyllands-Posten er zionist, Per Edgar Kokkvold er zionist, og disse amerikanerne som har kokt ihop Chicago-plottet er zionister. Andre, som NRK-redaksjonene som spredde fryktpropagandaen imorges, er enten selv zionister eller på zionistenes limpinne.

  Hva med den andre terrorsaken som ble promotert på Alltid Nyheter imorges? Terrorangrepet mot FN i Kabul? Også her er israelsk etterretning tungt inne med sine falskflaggoperasjoner. Det anglo-amerikanske-israelske komplekset står altså på begge sider av konflikten i Afghanistan. Zionistisk terror og zionistisk fascisme sørger for at vanlige fotsoldater, sivilbefolkning og FN-personell stryker med.

  I tillegg må folk over hele Vesten pent finne seg i å bli løyet for hver eneste bidige dag.

  SvarSlett
 2. Terrortrussel mod JP - eller hvad?

  Så er endnu et kæmpe terrorist-komplot mod de ansvarlige for Mohammedtegninger på JP blevet afsløret! Først og fremmest må man håbe danskerne kan huske det sidste “komplot”, hvor to uskyldige tunesere blev anklaget med samme selvsikkerhed som medierne i disse dage anklager to amerikanere. Dengang var de allerede dømt i nyhedsmedierne længe før det kom frem at der ikke var nogle beviser og anklagerne var baseret på løse rygter og hvad nu PET ikke kunne lide. Dengang blev to uskyldige familiefædre smidt ud af landet, så Ekstra Bladet kunne skrive at landet var blevet sikkert igen.

  Men lad os satse på at historien er sand denne gang - der er vist allerede én af de anklagede der har indrømmet at de ville slå nogle på JP ihjel. Så er det naturligvis horribelt, og herfra Modpress skal der lyde en kæmpe støtte til Knud Vestergaard og Jyllands-Postens kulturredaktør Flemming Rose. Det er vigtigt at man i et demokratisk samfund støtter op om ytringsfriheden for alle - og når vi i Danmark giver ytringsfrihed til racister og islamofober - så er det vores valg og så skal nogle idioter ikke prøve at ødelægge det.

  Lad os som konsekvens af denne terrortrussel fjerne den største indskrænkning af ytringsfriheden i Danmark, og vise islamisterne at vi har ægte ytringsfrihed i Danmark - og at vi er stolte af den. Lad os rulle terrorlovene tilbage - der indtil videre kun har betydet at Greenpeace og nogle demonstranter er blevet straffet, og istedet tilføje ekstra resurser til PET og FET.

  SvarSlett