tirsdag, juni 03, 2008

Kristne sprenger abortklinikker og andre historier fra virkelighetens verden

Skivebom (målmannen) og andre kristne slår til igjen, benytter ivrig sjansen igjen når det gjelder sprengingen av den danske ambassaden i Pakistan. Han angriper Konrad fordi Konrad angriper målmannen fordi målmannen angriper alle muslimer for noen få individers handlinger.

Jeg tror det ble riktig…

Implisitt i skiveboms argumenter er at alle muslimer er en trussel for det vestlige samfunnet (les kristendommen), og at kristne er de fremste representanter for det samme vestlige samfunnet.

Halleluja!

Jeg for min har påpekt mange ganger at kristne og muslimer er like ille, like mye av samme ulla, enten det dreier seg om ytterliggående kristne og muslimer eller «moderate» muslimer eller kristne.

Ja, jeg er veldig omstendelig i min argumentasjon her, men jeg føler dog at det trengs når det gjelder skivebom & co.

Argumentene deres går stort sett ut på at mens ytterliggående muslimer går rundt og sprenger folk og skyter folk så gjør ikke ytterliggående kristne det samme. Altså er kristne moralsk overlegne sammenlignet med de barbariske muslimene.

Som så mye argumentasjon som kommer fra den gjengen er den FEIL FEIL FEIL FEIL

Og vaskeekte forbigåelse av sannheten, slevsagt, siden fakta er kjent for alle som gidder å rote litt i det kristne grumset.

Problemet, slik det ofte er, i dagens verden så blir ambassadebombingen slått enormt opp i alle aviser og over internett, mens man må virkelig lete for å kunne finne kristne som bomber abortklinikker i USA og kristne hærer som dreper folk for fote og kristne misjonærer som tyranniserer potensielle omvendte og og og og og og og. Dette skyldes IKKE at det er mindre av det, men at det blir sjelden rapportert og lagt vekt på av vestlige medier. Når muslimske individer sprenger og dreper så er de representanter for islam. Når kristne individer gjør det samme så er de villfarne troende.

Var det noen som sa superkvalmende hykleri???


KRISTEN STRIDSMANN SPRENGTE ENDA EN ABORTKLINIKK I DAG

HERRENS MOTSTANDSHÆR MASSAKRERER ENDA EN LANDSBY

KRISTNE MISJONÆRER ØDELEGGER ENDA EN FOLKEGRUPPE

Dette er bare et lite utvalg. En sannhetssøkende person kan lett finne mer, både overskrifter og omfattende detaljer.


Det vil ikke nytte når det gjelder å påvirke skivebom & co, slevsagt, fordi de er blinde fanatikere som aldri ser bjelken i sine og kristendommens øyne, men la oss se på det som et mindre bidrag blant mange når det gjelder å avsløre dem og religionen deres ytterligere.

Norge har vært okkupert av kristne i tusen år. Det er på høy tid vi hiver dem ut med hodet først.

Det var en fleip. De bør få lov til å forlate landet for egen maskin...

Og ta sitt umenneskelige syn på annerledes tenkende med seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar