lørdag, oktober 24, 2009

Vaksinen

Jeg kommer sannsynligvis ikke til å ta vaksinen mot svineinfluensaen, av flere, sammensatte grunner, der den viktigste er at vaksinen er en større risiko enn selve sykdommen. Oddsene er rett og slett for dårlig.

Det er også veldig avslørende for taket legemiddelindustrien har på norske myndigheter og myndigheter generelt at enorme mengder av nærmest uprøvd vaksine er kjøpt, for norges del nok til to doser per innbygger når voksne ikke trenger mer enn høyst en. Det har vært klart lenge at legemiddelindustrien har sine fangarmer langt inni regjeringskontorene og nasjonalforsamlinger verden over. Det er en enorm og enormt innbringende bransje. Det at en tidligere høytstående arbeiderpartirepresentant (Karita Bekkemellem) gikk fra å være regjeringsmedlem til å bli ansatt i industrien er bare en blant mange faktorer her.

Så, nei takk, jeg nekter å være med på galeien.

Før eller senere vil det komme en verdensomspennende pandemi som vil gjøre det nødvendig for alle å vaksinere seg, som vil gjøre alle smålige hensyn uviktige, men dette er ikke den.

2 kommentarer:

  1. Ok, jeg er ikke smart nok til å finne ut hvordan jeg lenker i kommentarfeltet, men 11 oktober ble også farmasøyselskapet Baxter dømt til å betale tilbake millioner etter de ble tatt i korrupsjon og overprising... det lover ikke godt for moralen til de som fremstiller vaksinen.

    SvarSlett
  2. Greedy bastards og sikkert også i tillegg ekstra inkompetente.

    Ikke nok med at vaksinen i utgangspunktet er farlig. Den blir enda farligere på grunn av at enkelte selskaper er enda mer korrupte enn forventet.

    SvarSlett