lørdag, juni 13, 2009

Helt på sin plass

Når SV-politiker Haitham El-Noush nekter å ta FrP’ere i hånda er det helt på sin plass, og noe langt flere burde ta etter. Rasistpartiet står for rasisme og menneskeforakt og bør slett ikke behandles høflig, ikke en gang i nærheten av det. Vi har funnet oss i den avskyelige oppførselen deres altfor lenge.

Kenneth Svendsen snakker om folkeskikk, noe som nok en gang beviser hvilket virkelighetsnivå Rasistpartiets medlemmer befinner seg på.

Folk har også begynt å sette skapet på plass når det gjelder den avskyelige statsstøttede organisasjonen «Human Rights Service», noe mange flere burde ha begynt med for lengst. Hvorfor snakker vi med slike drittsekker? La dem uttale seg alt de måtte ønske, men de fortjener ikke å bli behandlet med noe som engang ligner respekt.

5 kommentarer:

 1. Et grenseløst oppgulp fra en av dagens bedritne bloggere, og en grenseløs usaklighet.

  SvarSlett
 2. Å nekte å håndhilse er selvsagt en helt grei markering når man ikke liker en person. Men å nekte å håndhilse på en person fordi vedkommende tilhører en gruppe (f.eks hvis han er Frp'er, Hindu eller Muslim) viser at man går i samme fallgrop som rasistene, dvs behandler vedkommende som en gruppe og ikke som et individ. Det er nemlig ikke alle i FRP som er rasister, på samme måte som ikke alle muslimer er fundamentalister. Men jeg skjønner godt at du som menings-politi (med tildels radikale holdninger), må ty til harde virkemidler som å stemple en gruppe, og endog utøve vold og hærverk når man blir konfrontert med en person/gruppe som har andre meninger og holdninger.

  Når det gjelder HRS er dette en organisasjon som gjør mye bra, bl.a. ved å få mørkesider fra samfunnet frem i lyset. Men av og til kan det bli litt for mye islam, og derfor skinner det klart igjennom at denne organisasjonen er vesentlig mer anti-islam enn pro-menneskerettigheter. Jeg er faktisk overasket over at Hege Storhaug fremdeles er i live med så mange fiender blant fundamentalister og anarkister/kommunister.

  SvarSlett
 3. Jeg er enig i at ikke samtlige i Rasistpartiet er rasister, men de som ikke er det støtter fortsatt den tvers igjennom rasistiske politikken.

  HRS gjør ingenting bra, men tvert om veldig mye uhyggelig og jævlig.

  SvarSlett
 4. De fleste stemmer FRP p.g.a lavere avgifter og skatt, selv om den økonomiske politikken til FRP er grenseløst uansvarlig. Men mange FRP'ere har vel verken kunnskap eller forstand til å skjønne akkurat det :-)

  Jeg er ikke enig i at FRP er et rasistparti. Det blir å normalisere begrepet "rasist". Partiene/organisasjonene til høyre for FRP er derimot rasistiske (Norgespatriotene). Min største innvending mot FRP er uansvarlig økonomi og det faktum at de er altfor Israel-vennlige.

  HRS gjør ingenting bra? Så er det ikke bra at HRS har anmeldt flere saker vedrørende kjønnslemlestelse? Skal man også feie denne ukulturen under teppet i toleransens navn? Hvis ikke HRS hadde satt søkelyset på denne avskyeligheten, ville sannsynligvis flere blitt lemlestet. HRS er ei vaktbikkje på et område sosialistene vegrer seg for å diskutere (kjønnslemlestelse, tvangsekteskap og likestilling for alle kvinner). Derfor trenger vi HRS !!!!

  SvarSlett
 5. Bare mer sludder. Hrs er en organisasjon som bedriver rasistisk propaganda.

  Rasistpartiet er åpenbart rasistisk, og de oppfordrer til fremmedhat og også direkte og i hvert fall indirekte til angrep på fremmede.

  SvarSlett