søndag, oktober 01, 2006

Tissing

Den siste «debatten» om gutters tissing illustrerer vel ytterligere hvor langt vi har fjernet oss fra naturen i sivilisasjonen. Og hvor mye enkelte personer fører an i den pågående fremmedgjøringen. Det siste er at gutter skal lære seg å tisse som jenter. Tragikomisk egentlig. Argumentene som blir ført mot dette, at doen blir skitnet til, at vaskekonene får mer arbeid, at det koster mer, er utelukkende bare vikarierende motiver. Det det egentlig gjelder er at det naturlige blir og skal bli sett på som unaturlig og omvendt. Det er direkte hårreisende.

Det er så mye som er snudd på hodet i dagens verden at denne lille illustrasjonen nærmest drukner i mengden. Men det betyr ikke at dette bør tas lett på. Det er, som sagt enda et skritt mot umenneskeliggjøringen av mennesket. Naturen er farlig. Naturen er unaturlig. Nature bør og skal forbedres. Og vi har for lengst kunnet skue de åpenbare tegnene på de endelige konsekvensene, overalt hvor vi retter blikket: En Jord stadig mer berøvet for liv.

Rektor Anne Lise Gjul (og alle andre som støtter dette horrible opplegget) bør bli tvunget til å tisse mens hun står på hodet. La hun gjøre det i en måned og se hvordan hun liker det.

Husk at det kan spare det offentlige for en masse penger og også lære kjønnene mye om hverandre og det er vel det viktigste?

4 kommentarer:

 1. Anonym5:36 a.m.

  tåpelig forslag om å pisse stående på hodet.

  det er jo bare snakk om å angripe ett PROBLEM i feil ende.

  du har jo ingen LØSNINGER på problemet med pissesøl på dassen.

  dog, det er mulig du liker det sølete, siden du foreslår å pisse stående på hodet.

  SvarSlett
 2. Løsning? Her som i andre tilfeller er det ikke noe problem. Det er rett og slett konstruert, av de grunnene jeg refererte. Det der med å stå på hodet var en åpenbar ironisering, synes du ikke det? Eller har du ikke ironisk sans?

  SvarSlett
 3. De argumentene som blir ført for innføring av nok et forbud/påbud i vårt samfunn er jo som vanlig så absolutt bare sludder.

  "Helsemessige"? "Verdige arbeidsforhold"? Urea er et av de reneste stoffene som finnes. Og hele diskusjonen er håpløs likevel. Hvis vaskere føler at de har et problem her, så la dem ha det, la dem drukne i sitt eget spy.

  Menn må forøvrig også sitte på offentlige toaletter når de driter, så hvorfor er det stort sett kvinner som klager? Misforstått "feminisme" igjen?

  SvarSlett
 4. Anonym9:08 a.m.

  Penismisunnelse.

  - Alle veit at jeg veit at Thorbjørn veit at jeg veit at Thorbjørn sitter når han pisser.

  (Trond Kirkvaag i rollen som LO-sjef Yngve Hågensen, som snakker fritt om sitt forhold til Tjorbjørn Jagland.)

  SvarSlett