torsdag, november 02, 2006

Spioner

Torstein Dahle og RV har anmeldt de som spionerte for Pax Americana, den aggressive krigsmakten USA, på møtet i den norske regjeringens sikkerhetsutvalg, noe vi alle egentlig burde ha stått i kø for å gjøre.

Ikke fordi jeg tror det noen gang vil bli reist tiltale eller fordi jeg tror på rettsvesenet, men fordi det fokuserer på USAs verdensomspennende nett av informanter og spioner og støttespillere og medløpere, quislinger, noe som burde ha blitt gjort langt oftere.

Det er fortsatt mye lettere å begå justismord mot folk som snakker med russere her i landet enn å få de virkelige quislingene avslørt for all verden.

1 kommentar:

  1. Anonym9:10 a.m.

    Det var et konspirativt miljø som den unge Treholt kom inn i. Haakon Lie hadde skolering i etterretning og drev avlytting av mer upålitelige partifeller. Unge og virkelystne folk kom i kontakt med greske og tsjekkiske emigranter og støttet dem aktivt. Treholt forteller om en gang han kjørte bil gjennom hele Europa for å levere en pakke spengstoff til gresk motstandsbevegelse. Turen viste seg senere å være arrangert av en britisk hemmelig tjeneste, med det formål å lokalisere kontakter i Hellas. Slik kan det gå når amatører gir seg til å leke med illegal virksomhet.

    SvarSlett