tirsdag, november 28, 2006

Hva man bør gjøre i julen hvis man lever


Det er to ting som er fundamentalt galt med julen: Det ene er at den eksisterer overhodet, og det andre er den kraftige økningen i kjøpepresset den fører med seg.

Kristendommen tok den opprinnelige hedenske solfesten, det egentlig nyttår og delte den i to, forvrengte og korrumperte den, slik kristendommen alltid har gjort og alltid gjør.

Så det er en del ting folk som ikke er levende døde bør gjøre. De bør feire den opprinnelige dagen, som dreier seg om nytt liv og ild i den mørkeste tid, feire natten til den tjueandre desember, ikke den tjuefjerde og/eller trettiførste, og de bør omfavne hedendom og urtid. De bør slutte å gå i kirken (selv en gang i året) og slutte å døpe barna sine (ilden er det livsviktige, det «hellige» her nord, forøvrig, ikke vannet). Og sist men ikke minst: man bør ikke kjøpe en eneste julegave. Hvis man føler en ubendig trang til å kaste en masse penger ut av vinduet, så bør man gjøre nettopp det. Ring meg eller send meg en sms eller e-post, og jeg vil stå nedenfor vinduet og ta imot dem. Eller man kan gi pengene til religionens bekjempelse eller noe tilsvarende (armeer av kirkebrennere er utmerket, og gi blaffen i at de ikke er godkjent som veldelige organisasjoner). Det er alltid noen sanne gode formål å gi penger til.

Falske tunger påstår at julen er til for barna. Maken til kvalmende bedrag. Vi er vant til slikt fra religionen og det etablerte samfunns talerør, men å skyve barn foran seg på denne måten… det er dessverre altfor vanlig. Det blir gjort på nasjonaldager også, når man paraderer og marsjerer og feirer militarismen. Dagens verden er sinnssyk, og i disse dager blir den enda mer sådan.

Hvitekrists fanebærere har invadert land etter land med grenseløs råskap og brutalitet og djevelsk sluhet, og bare få generasjoner senere har det store flertall av det folket som ble invadert, og slaktet ned for fote blitt ivrige fanebærere de også. Både vikinger og samer er utmerkede eksempler på det.

Fryktelig. FRYKTELIG!

Frihetselskende mennesker i norge har kjempet mot kristendommen i tusen år, og nærmere to tusen år i resten av verden. Tusen års motstand og mer, og det bærer endelig frukter. La det fortsette til denne pesten ikke lenger plager oss.

La denne julen bli en Anti Jul, en tid for både sann lidenskap og sann rasjonalitet, en avvisning av sinnssykdommen, istedenfor en omfavnelse av den.

6 kommentarer:

 1. "So Dark the Con of Man"

  SvarSlett
 2. Jeg synes det er fryktelig rart at du sier at man ikke skal feire jul fordi man er hedning. For meg er det helt absurd, all den tid julefeirnga for de aller fleste går ut på å gi hveranre gaver, samles med familien, tenne lys, ta grantrær eller furutrær inn i stua, synge sanger mens man går rundt juletreet, ha julenisse og å pynte kåken med nisser, girlandere og stash.

  Ikke NOE som har NOE med kristendom å gøre. For en engelskmann eller en amerikaner som feirer christmas(s) skjønner jeg at det kan være ubehagelig når man ikke tror på gud, men for hedninger kan jeg ikke forstå det med min beste vilje.

  Jaja, kjøpefest. Kapitalismen korrumperer ALT, og hadde solgt oss 1. Mai hvis det var mer populært. Men idèen om å gi hverandre gaver er det ikke noe i veien med.

  Og du vil gjerne flytte datoen? Du vil helst feste aleine, eller?

  SvarSlett
 3. Jeg og mange andre, i norge og hele verden, feirer solfesten, slik det opprinnelig var. Jeg vil fjerne den kristne korrumperingen og vende tilbake til utgangspunktet. Det burde være enkelt å forstå.

  Du mener man skal feire den kristne julen, synge salmer og gjøre kristne ting når man er hedning? Det er åpenbart at du har forstått saken, det er sikkert...

  Gaver? For oss «hedninger» (kristen betegnelse) er det åpenbart at det bare er mer tomheter og hykleri i en tom tid. En feiring bør være en feiring, ikke noen som later som om det er det. Jeg skal si deg en ting. De naturfestene jeg har deltatt på slår all sivilisert "feiring" ned i støvlene.

  Til Helge: Ja, helsvart.

  SvarSlett
 4. Anonym3:40 p.m.

  Datoen er ikke tilfeldig valgt. Mithra var født den 25.
  Gaveordningen som ofte sies å være fra St. Nicolaus har en enda lengre fortid. Barn ble gitt i gudegave, dette tok en vending og barna ble de som fikk gaver i stedet.
  Å være kristen handler ikke om å være sinnsyk som du påstår. Trodde du på julenissen, tannfeen eller noe lignende da du var liten? Hva om alle eller de fleste rundt deg fortsatt gjorde det, de første årene ble du aldri møtt med kritikk.. selvsagt fantes vesenet! Kritisk tenking var ukjent. Hva om det fantes bygninger, bøker, programmer, vennekrets hvor alt effektivt bekreftet vesenets eksistens. Du var overbevist. I hodet ditt kunne du "erfare" at vesenet fantes, bevisene var mange... og det føltes rasjonelt. Det første du tenkte på da du la deg hver kveld var vesenet, og det samme gjaldt i drømmer og hver morgen. Du hørte kanskje også på pro-vesen musikk, og effektivt tillot deg selv ubevisst å bli mer og mer hjernevasket. Så hender det en dag at du blir møtt med kritikk, du blir rasende, forskrekket eller kanskje bare synes motparten er rar. Det fører uansett til at det lille spørsmålet brenner seg fast på netthinnen og du gjør alt for å finne en løsning på det, du leter etter alt som kan støtte utgangspunktet ditt og leter ukritisk etter støtte. Når du finner det så får du en AHA-opplevelse, selv om det kun støttet det du alt var på utkikk etter. Neste gang du møter kritikk blir du ikke paff lengre, du er overbevist om at de finnes en løsning på all kritikk, en løsning i din favør. Du tar derfor ikke kritikken til deg, men blir sterkere på den. Rasjonalisering er vanskelig for den inkompetente, det krever ofte genialitet .. noe du skal få erfare at du har. Festningen er nesten komplett. Å bryte ut av noe som føles så godt og gir en slik trygghet er ikke umulig, men nært sådan dersom du er langt inni det og desto vanskeligere om du er en av mange.
  Ja en dypt troende kan virke sinnsyk/gal for en utenforstående, men for en som har vært der selv men er kvitt viruset så handler det ikke om å være gal. Innholdet er galskap, men personen som tror er som regel helt frisk. Det hele er kun meget trist, men så absolutt forståelig.

  SvarSlett
 5. Rart.

  Jól / Jul er jo en Hedensk skikk. hvorfor skulle man ikke feire jul som hedning ?

  de er jo Kirken som har tatt Julen fra hedningene.

  SvarSlett
 6. Du er ikke helt informert. Solfesten, som sagt, som jeg/vi feirer hvert år er natten til 22. desember og har ingenting med jul å gjøre. Julen ble innført av de kristne for ettersigende å feire jesus fødsel, men tok opp i seg noen lokale tradisjoner, slik de har gjort det over hele verden. De er veldig sleipe. Som sagt: enkelt, veldig enkelt å forstå.

  SvarSlett