søndag, februar 19, 2006

Kvalmende

Jeg har ikke akkurat noe til overs for noen av de politiske partiene eller dagens politiske system, tyranni overhodet, men fremskrittspartiets fremgang får likevel kvalmen til å stige langt opp i halsen på meg.

Generelt sett, folk som støtter fremskrittspartiet er avskum, rett og slett.

De burde vært sendt til Svalbard hele bunten...

2 kommentarer:

 1. Det ville blitt fryktelig trangt på Svalbard om alle som stemmer Frp ble sendt dit.

  Og dessuten viser du veldig liten respekt for annerledestenkende mennesker, akkurat som Frp gjør.

  SvarSlett
 2. Vel som du kanskje burde visst så var den kommentaren ment som en humoristisk betraktning over en kommentar fra den fæle carl ivar for noen år tilbake. Ja, fryktelig trangt. Desto bedre.

  Først av alt, de er vel ikke særlig annerledes tenkende. Disse folkene er vel kjernesunne (og tvers igjennom gjennomsnittlige) nordmenn eller hva...

  For det andre, så er det eller bør det være grenser for respekt, for hvor langt den bør strekkes. Skal man være tolerant ovenfor de intolerante, for eksempel? Skal man prøve å appellere til deres bedre natur, den som ikke er der? Hvor går din grense her, min fæle Knut???

  Kall en spade en spade, sier jeg. Forståelse av annerledes tenkende, av de som virkelig er annerledes tenkende er viktig, til og med essentielt, men generelt sett så er dette grunne mennesker uten den grunnlegggende empatien som er så viktig for å forstå og identifisere seg med noe eller noen som helst som ikke er dem selv.

  Som sagt, de er ikke alene. Det er mange grunne, hjernedøde personer som vandrer omkring i dagens verden. Men de er de verste av de verste.

  SvarSlett