mandag, mai 01, 2006

Noe Riktig

President George W. Bush har avslått en forespørsel fra Statsminister Jens Stoltenberg om å møtes i det hvite hus, i følge kilder i regjeringsapparatet, melder NRK. Årsaken er, i følge kildene, en mer USA-kritisk holdning etter at Stoltenberg tok over. Dette gjelder, blant flere ting, beslutningen om å trekke norske soldater ut av Irak, og Kristin Halvorsens Israel-boikott.

Flott. Det betyr at den nye regjeringen i hvert fall har gjort noe riktig.

Spyttslikkeren Kjell Magne Bondevik hadde sannelig ingen problemer med å bli invitert til det blodige hus.

5 kommentarer:

 1. Anonym5:14 a.m.

  Dette er langt fra flott. Det viser bare at dagens regjering (som forhåpentligivs ryker langt før det er gått 4 år) har klusset til forholdet til vår viktigste allierte. Det viser også at Kristin Halvorsens hodeløse utspill mot Israel hadde store negative konsekvenser.

  At du bruker benevnelsen "flott" om noe sånt, er for meg en gåte.

  SvarSlett
 2. Når man har et så snevert syn på verden som du åpenbart har, så blir vel det meste en gåte.

  For resten av oss, som ser usa som det store problemet og ikke som Den store
  Løsningen, så er dette stort.

  Regjeringen burde dog selvsagt gått mye lenger i å fordømme «vår viktigste
  allierte» for USAs talløse overgrep mot forsvarsløse mennesker.

  SvarSlett
 3. Anonym6:04 a.m.

  Bra ting skjer, tydeligvis. Vi vet jo alle hva mr. Spyttslikker gjorde "over there" da han ble sendt for å snakke om Irak-krigen: Jo, han forsikret seg om at våpenavtalene vi hadde fremdeles sto ved lag, selv om storparten av det norske folk var imot invasjonen - som var hva vi ble fortalt at han skulle snakke om. Noe sier meg at Mr. Spyttslikker og Mr. Rule The World satt og småfniste litt over sine cocktails over de dumme krigsmotstanderne i verden.

  Og til Alf-Ivar: USA er vår viktigste allierte? Kan du forklare meg mot hva?

  SvarSlett
 4. Hvem sitt moralske kompass er det noe galt med her? USA vs. terroristorganisasjonen Hamas? USA vs. massemorderen Saddam Hussein? USA vs. religiøse fanatikere i det totalitære Iran?

  Personlig foretrekker jeg USA. At verdens mektigste mann ikke hopper etter telefonsamtaler fra Jens fortjener nesten ikke en notis i en avis en gang...

  SvarSlett
 5. I «god» konservativ ånd plukker vampus ut tre fire fakta og ignorerer tusenvis av andre.

  Enten er hun rett og slett dum eller så later hun som hun er det. Det er bare slik et idiotisk innlegg hun kommer med at man kan ikke kalle det noe annet.

  Utrolig.

  SvarSlett