onsdag, juli 01, 2009

Human wrongs service

Det er på høy tid å ta fra «human rights service» statsstøtten. Det er en skandale at de har fått den overhodet. Hrs og hege storhaug har siden starten i 2002 gjort alt for å sverte mørkhudede og innvandrere, forfalsket historier, overtalt og nærmest tvunget folk til å lyve osv. Det er en skikkelig kvalmende gjeng vi her står ovenfor, en ren propagandamaskin for renspikket rasisme, den giftige vinden som har bredt seg stadig mer i det norske samfunnet i de siste årene.

Hvordan noen kan holde på slik som dem er bare helt utrolig. Man kan knapt forestille seg hvilke forkvaklede tanker som rører seg oppe i hodene deres.

Den siste i en lang rekke anklagere mot hrs er forfatteren Amal Aden. Hrs avfeier anklagene med at Aden dikter og lyver, noe som er helt usannsynlig fra en tilnærmet nøytralt synsvinkel. For meg er det slevsagt folkene i hrs som ikke har noen troverdighet. De er avskum, rett og slett.

Alle de velbegrunnede anklagene som har kommet mot storhaug og hrs i årenes løp og så har ingenting blitt gjort for å slå tilbake mot disse folkene. At vi lever i en sinnssyk virkelighet i dag blir stadig oftere og sterkere illustrert. Tilfellet hege storhaug og hennes hird er bare enda en illustrasjon blant mange.

6 kommentarer:

 1. dette er den mest politisk korrekte blogginnlegget jeg har lest.....

  SvarSlett
 2. Det er alltid like ustyrtelig morsomt når jeg blir «beskyldt» for å være politisk korrekt. Ingen som hevder noe slikt tull kan bli beskyldt for å ha undersøkt saken og å underbygge saken sin noe særlig.

  Uttrykket blir forøvrig mest brukt av rasister disse dager, selv om jeg må «tilstå» at jeg også har brukt det.

  SvarSlett
 3. HRS er en av de få organisasjonene som faktisk har turt å sette de negative sidene ved islam på agendaen. Slik blir det gjerne bråk av, og ikke sjelden trekkes rasismekortet opp av hatten som et slags slående motargument.

  Å kritisere islam har dog like lite med rasisme å gjøre som det å kritisere kristendommen eller Bush. Islam er en relgion og et sosiopolitisk system som bør bli kritisert og spesielt der de bryter mot allminnelige menneskerettigheter. Det blir i det hele tatt helt absurd å mene at dette er rasistisk.

  SvarSlett
 4. For noe tull. Religionskritikk er en ting, og det bedriver jeg selv i stor grad, også mot islam.

  Det hrs og hirden bedriver er noe helt annet og soleklar rasisme.

  SvarSlett
 5. Amos er da for svarte ikke politisk korrekt.

  SvarSlett
 6. Takk for det. De som i enkelthetens navn hevder noe sånt burde ha vært tvunget til å lese hele bloggen og så bli spurt om de fortsatt mente det...

  SvarSlett