tag:blogger.com,1999:blog-12933721.post3627294932281911513..comments2023-06-04T09:06:28.630-07:00Comments on Uten Grenser: SmakløstAmos Kepplerhttp://www.blogger.com/profile/09653402099981546288noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-12933721.post-8604831242272774012008-10-18T04:08:00.000-07:002008-10-18T04:08:00.000-07:00Jeg sa det blir stadig vanskeligere. Det er ennå i...Jeg sa det blir stadig vanskeligere. Det er ennå ikke umulig. Men jeg tror ikke det blir lenge til.Amos Kepplerhttps://www.blogger.com/profile/09653402099981546288noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-12933721.post-41597511489638433492008-10-18T02:34:00.000-07:002008-10-18T02:34:00.000-07:00Det om kyllingfilmen visste jeg ikke. Illustrerend...Det om kyllingfilmen visste jeg ikke. Illustrerende.<BR/><BR/>Lidl der jeg bor solgte paprika som hadde SMAK. Mye smak, jeg hadde ikke likt paprika noe særlig før det. Men hva skjedde med LIDL? Ikke at jeg tror det har noen sammenheng, men det var dumt for det. Jeg synes du svartmaler det hele. Det finnes grønnsaker med smak, men det er vanskelig å finne dem i butikkene. Kjøp på marked, der selges det grønnsaker rett fra bøndene.<BR/><BR/>En frukt jeg alltid har vært skeptisk til, er de gule eplene fra Argentina eller sydtirol eller noe som tydeligvis var grønne da de ble plukket. De smaker søtt, men emment og gammelt. Mens når folk som vanligvis spiser sånne epler da tar epler fra treet i hagen, klager de på at det er for surt.<BR/><BR/>Evt. dyrk selv.Jassmonsterethttps://www.blogger.com/profile/02547071420279870099noreply@blogger.com